• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

vee beni nasıl bilirsiniz...

@nazenin yi iyi biliriz öncelikle :D Sahrayla sen hiç te tanıştık önceden de biliyordum ama pek muhabbetimiz olmamıştı ama iyiki o oyunu oynamışız.Hep derim burada da diyim enerjik ve sıcak bir insan aynı zamanda bonkör ve müsrif :D hala abimden aldığın ve hemen harcadığı 22.000 ÇTL nin hesabını yapıyorum :D Kısaca iyi bir insan :D

Düzenleyen yönetici:
@nazenin yi iyi biliriz öncelikle :D Sahrayla sen hiç te tanıştık önceden de biliyordum ama pek muhabbetimiz olmamıştı ama iyiki o oyunu oynamışız.Hep derim burada da diyim enerjik ve sıcak bir insan aynı zamanda bonkör ve müsrif :D hala abimden aldığın ve hemen harcadığı 22.000 ÇTL nin hesabını yapıyorum :D Kısaca iyi bir insan :D

aslann teşekkürler canım yorumların için.. :) sen hiç olmasa daha da sus pus dururduk biz senle.. :D
sen önceki harcadıklarıma şahit olsaydın bide.. :D rüzgar çalışıyo ben yiyorum.. :D hesap filan uğraşma rüzgarda para çok.. :D

aslann teşekkürler canım yorumların için.. :) sen hiç olmasa daha da sus pus dururduk biz senle.. :D
sen önceki harcadıklarıma şahit olsaydın bide.. :D rüzgar çalışıyo ben yiyorum.. :D hesap filan uğraşma rüzgarda para çok.. :D

Arkadaş @RUZG4R kızlardan çektiği nedir böyle :D Harca arkadaş harca ama mısırı,pahalı şeyleri rüzgara bırak :D Abimin de parasının sonu var :D Sonradan iki züğürt takılırsınız :D

Düzenleyen yönetici:
Seni Yorumlamak Değil,Yasamak Gerektiğini Düşünüyorum.. O kadar Neşe dolu,Enerjik Bir insansın ki Etrafına mutluluklar sacıyorsun.Çok Özel Bir İnsansın Sen :) Yüzündeki Gülümseme Hayatın Boyunca Seninle Birlikte Gelsin. Gülmek Sana Çok Yakışıyor.

Dipnot; Simdi Birazcık Bölümdaşlık var kan cekiyor.. eee Bi de Birlikte iş kurcaz senle biraz gönül yapmak gerekiyor dimi :)))

teşekkürler @JosTeR yorumların için.. :) beni neşeli kılan etrafımdakiler ve de bulunduğum ortam.. :)
ve de gülmek kime yakışmaz be bölümdaş.. :)) herkesin gülücükleri bol olsun.. :)

Düzenleyen yönetici:
Geri