Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Ziyaretçi. "Hoşgeldin sonbahar " konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...
@nazenin yi iyi biliriz öncelikle Sahrayla sen hiç te tanıştık önceden de biliyordum ama pek muhabbetimiz olmamıştı ama iyiki o oyunu oynamışız.Hep derim burada da diyim enerjik ve sıcak bir insan aynı zamanda bonkör ve müsrif hala abimden aldığın ve hemen harcadığı 22.000 nin hesabını yapıyorum Kısaca iyi bir insan
@nazenin yi iyi biliriz öncelikle Sahrayla sen hiç te tanıştık önceden de biliyordum ama pek muhabbetimiz olmamıştı ama iyiki o oyunu oynamışız.Hep derim burada da diyim enerjik ve sıcak bir insan aynı zamanda bonkör ve müsrif hala abimden aldığın ve hemen harcadığı 22.000 nin hesabını yapıyorum Kısaca iyi bir insan
aslann teşekkürler canım yorumların için.. sen hiç olmasa daha da sus pus dururduk biz senle..
sen önceki harcadıklarıma şahit olsaydın bide.. rüzgar çalışıyo ben yiyorum.. hesap filan uğraşma rüzgarda para çok..
aslann teşekkürler canım yorumların için.. sen hiç olmasa daha da sus pus dururduk biz senle..
sen önceki harcadıklarıma şahit olsaydın bide.. rüzgar çalışıyo ben yiyorum.. hesap filan uğraşma rüzgarda para çok..
Arkadaş @RUZG4R kızlardan çektiği nedir böyle Harca arkadaş harca ama mısırı,pahalı şeyleri rüzgara bırak Abimin de parasının sonu var Sonradan iki züğürt takılırsınız
Seni Yorumlamak Değil,Yasamak Gerektiğini Düşünüyorum.. O kadar Neşe dolu,Enerjik Bir insansın ki Etrafına mutluluklar sacıyorsun.Çok Özel Bir İnsansın Sen Yüzündeki Gülümseme Hayatın Boyunca Seninle Birlikte Gelsin. Gülmek Sana Çok Yakışıyor.
Dipnot;Simdi Birazcık Bölümdaşlık var kan cekiyor.. eee Bi de Birlikte iş kurcaz senle biraz gönül yapmak gerekiyor dimi ))
teşekkürler @JosTeR yorumların için.. beni neşeli kılan etrafımdakiler ve de bulunduğum ortam..
ve de gülmek kime yakışmaz be bölümdaş.. ) herkesin gülücükleri bol olsun..