beren oscarlık oyun çıkarmış bence,gösterime girdi bu film.
Evet ben girdiği gün gittim çok beğendim mükemmeldi izlemek isteyenlere tavsiye ederim kesinlikle
bende bayıldım,o bakışları beni ağlatmaya yetti,içime işledi resmen.
üç yolda harika,tavsiyelerimdendir.
ben beğendim,ilk izlenim iyi olmadığı yönünde olsa da oyuncuların medyatik olmaması ve az iş yapmasından kaynaklanıyor diye düşünüyorum . ben çok farklı hayatlara şahit olduğumdan dolayıdır belki bilemiyorum ama bana çok gerçekçi geliyor bu tarz filmler,aynı şekilde kitaplarda da buna dikkat ederim,hayal ürününden ziyade gerçek olanı seviyorum,bana hitap ediyor,bu filmde bana hitap etti,tavsiyemdir ama beğenmezsen yaz bana neden beğenmedin,eleştirileini bilmek isterimben iyi değildir diye düşünmüştüm öneriyorsan tekrar gözden geçiririm ama =)
ben beğendim,ilk izlenim iyi olmadığı yönünde olsa da oyuncuların medyatik olmaması ve az iş yapmasından kaynaklanıyor diye düşünüyorum . ben çok farklı hayatlara şahit olduğumdan dolayıdır belki bilemiyorum ama bana çok gerçekçi geliyor bu tarz filmler,aynı şekilde kitaplarda da buna dikkat ederim,hayal ürününden ziyade gerçek olanı seviyorum,bana hitap ediyor,bu filmde bana hitap etti,tavsiyemdir ama beğenmezsen yaz bana neden beğenmedin,eleştirileini bilmek isterim