• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

Xp Kullanananlar İçin İpuçları

Rezerve Bant Genişliğinin Serbest Bırakılması:

Windows XP, ağ aktarım hızının standart olarak yüzde onunu özel işlemler için rezerve eder.

Söz konusu sınırlandırmayı kaldırmak için Başlat/Çalıştır ‘a

gpedit.msc

yazın. Karşınıza gelen ekranda Bilgisayar Yapılandırması altında bulunan;

Yönetim Şablonları / Ağ / QoS Paket Zamanlayıcı dizinini etkinleştirin.

Buradaki Ayrılabilir bant genişliğini sınırla kaydına çift tıklayın ve ayarını Devre Dışı olarak değiştirin.

Cevap Vermeyen Uygulamayı Daha Hızlı Kapatmak:

Bunu için Regedit de HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop anahtarına ulaşıyoruz. Bu anahtar altındaki HungAppTimeout değerini 500 yapın.

Sistem Bip leri Kapansın:

Arada çık bip seslerinden sıkıldıysanız Regedit den HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Sound anahtarına ulaşın. Beep değerini no olarak değiştirin.

Xp kulaniyorum pc yeni formatladim ekrana kucuk kutucuklar halinde Messenger-service reklamlari geliyor nasil yok ederim bunu yardimci olurmusunuz

Doğrusu problemi tam olarak anlayabilmiş değipim. Msn balattığında gelen Msn Today penceresi değil sanırım kastedilen.

ekrana Messenger-service reklamlari geliyorsa Start >>> Uitvoreren>>> orya girip MSCONFIG yazip services yazan yerde tiklayip orda messenger isaretini kaldirin sorun cozulmus olur

Geri