dderya kOkOşŞ V.I.P 25 Tem 2014 #6 bisey sorcam canim saclarin duzlestirmeden de oyle kalabiliyor mu? cok merak ettim maasallah kiz
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 25 Tem 2014 #7 Olur olur lafı bile olmaz tesbihin hazır en kehribarından
Ninova Ya heRru Ya MeRru ! 25 Tem 2014 #8 dderya dediki: bisey sorcam canim saclarin duzlestirmeden de oyle kalabiliyor mu? cok merak ettim maasallah kiz Genişletmek için tıklayın... maalesef tatlım duz degılken bıldıgın halil sezaiyimm isyaeeğğğğnnnnnn :w
dderya dediki: bisey sorcam canim saclarin duzlestirmeden de oyle kalabiliyor mu? cok merak ettim maasallah kiz Genişletmek için tıklayın... maalesef tatlım duz degılken bıldıgın halil sezaiyimm isyaeeğğğğnnnnnn :w
Ninova Ya heRru Ya MeRru ! 25 Tem 2014 #9 YoRuMSuZ dediki: Olur olur lafı bile olmaz tesbihin hazır en kehribarından Genişletmek için tıklayın... eywallah admin dusunmen yeter
YoRuMSuZ dediki: Olur olur lafı bile olmaz tesbihin hazır en kehribarından Genişletmek için tıklayın... eywallah admin dusunmen yeter