zuzuu Uzman 10 Mrt 2009 #11 sorumsuz dediki: küçüklügünden belliydi zaten üçkagıtcının birisidir zuzuu her zaman yalan söleyip durur ama hemende yakalanır Genişletmek için tıklayın... yalancı nerde yakalandım ben itiraf ediyom bazen yoksa nerdeee
sorumsuz dediki: küçüklügünden belliydi zaten üçkagıtcının birisidir zuzuu her zaman yalan söleyip durur ama hemende yakalanır Genişletmek için tıklayın... yalancı nerde yakalandım ben itiraf ediyom bazen yoksa nerdeee
çılgınım_www Forum Tutkunu 10 Mrt 2009 #12 kıs zuzu en son yazdıgından ben bişey anlamadıysam sorumsuz hiç anlamaz gibi geliyor bana sen bi baştan yazsan olurmu
kıs zuzu en son yazdıgından ben bişey anlamadıysam sorumsuz hiç anlamaz gibi geliyor bana sen bi baştan yazsan olurmu
zuzuu Uzman 10 Mrt 2009 #13 dedimki;yalancı sorumsuz yalan söylerken yakalanmadım;yalanlarımı bazen itiraf ediyorum(saklı kalanlarda oluyo)yoksa nerde yakalıycaksınız.. bilmiyom anladınmı daha açık yazıyım istersen
dedimki;yalancı sorumsuz yalan söylerken yakalanmadım;yalanlarımı bazen itiraf ediyorum(saklı kalanlarda oluyo)yoksa nerde yakalıycaksınız.. bilmiyom anladınmı daha açık yazıyım istersen
LoSt_LoVe Forum Onuru 11 Mrt 2009 #14 Hiçbir şeye dikkat emmem söyler geçerim Pek çok yerde işe yaramıştır.
starx Aktif 11 Mrt 2009 #15 küçük yalanlar oldu. ama son zamanlarda dikkat ediyorum sölemmeye daha sonra çıkıyo acısı
çılgınım_www Forum Tutkunu 11 Mrt 2009 #16 zuzuu dediki: dedimki;yalancı sorumsuz yalan söylerken yakalanmadım;yalanlarımı bazen itiraf ediyorum(saklı kalanlarda oluyo)yoksa nerde yakalıycaksınız.. bilmiyom anladınmı daha açık yazıyım istersen Genişletmek için tıklayın... anladım bu sefer
zuzuu dediki: dedimki;yalancı sorumsuz yalan söylerken yakalanmadım;yalanlarımı bazen itiraf ediyorum(saklı kalanlarda oluyo)yoksa nerde yakalıycaksınız.. bilmiyom anladınmı daha açık yazıyım istersen Genişletmek için tıklayın... anladım bu sefer
zuzuu Uzman 11 Mrt 2009 #17 çılgınım_www dediki: anladım bu sefer Genişletmek için tıklayın... ben anlatıcamda anlamıycakmısın
Safir Özel Üye Özel üye 12 Mrt 2009 #18 Yalan söylemem daha doğrusu söyleyemem, dilim başka söyler elim-yüzüm başka Mecbur kalırsam söylerim ama ne kadar inandırıcı olur, onu karşı tarafa sormak lazım
Yalan söylemem daha doğrusu söyleyemem, dilim başka söyler elim-yüzüm başka Mecbur kalırsam söylerim ama ne kadar inandırıcı olur, onu karşı tarafa sormak lazım
YeNi_ÇeRi Uzman 12 Mrt 2009 #19 Muhabbetin ortasında Lafı söyler Geçerim..Bi nevi Farkedilmez..Tabi Belli Bir süre Sonra Jeton Düşer..
Muhabbetin ortasında Lafı söyler Geçerim..Bi nevi Farkedilmez..Tabi Belli Bir süre Sonra Jeton Düşer..
sorumsuz Forum Onuru 12 Mrt 2009 #20 zuzuu dediki: dedimki;yalancı sorumsuz yalan söylerken yakalanmadım;yalanlarımı bazen itiraf ediyorum(saklı kalanlarda oluyo)yoksa nerde yakalıycaksınız.. bilmiyom anladınmı daha açık yazıyım istersen Genişletmek için tıklayın... sus kız senin hayatın yalan bu varya hergün yalan söleyip duruyo
zuzuu dediki: dedimki;yalancı sorumsuz yalan söylerken yakalanmadım;yalanlarımı bazen itiraf ediyorum(saklı kalanlarda oluyo)yoksa nerde yakalıycaksınız.. bilmiyom anladınmı daha açık yazıyım istersen Genişletmek için tıklayın... sus kız senin hayatın yalan bu varya hergün yalan söleyip duruyo