kelebek -ütopik- V.I.P 21 Hzr 2008 #1 Oyunda üstteki alttakine soru soracak alttaki de dürüst şekilde yapıp yapmayacağını söyleyecek. Alttaki maaş kartında maaşından fazla para gördün, iş verenine durumu bildirir miydin yoksa bişey yokmuş gibi paratı harcar mıydın?
Oyunda üstteki alttakine soru soracak alttaki de dürüst şekilde yapıp yapmayacağını söyleyecek. Alttaki maaş kartında maaşından fazla para gördün, iş verenine durumu bildirir miydin yoksa bişey yokmuş gibi paratı harcar mıydın?
geyik Üye 21 Hzr 2008 #2 yok harcamazdım ama öle bir kişilikte olmak isterdim ney se fıtrat meselesi fazal derine inmeyelim
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 21 Hzr 2008 #3 Haram Yok Bizde.. Alttaki DiLenciden Para ÇaLarmıydın
kelebek -ütopik- V.I.P 21 Hzr 2008 #4 çalmazdım tabi o nasıl soru Alttaki temzliğinden şüphe ettiğin biri sana yemek getirdi, yaptığı yemeği yermiydin yemez miydin?
çalmazdım tabi o nasıl soru Alttaki temzliğinden şüphe ettiğin biri sana yemek getirdi, yaptığı yemeği yermiydin yemez miydin?
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 21 Hzr 2008 #5 Yerim..Sonuçta KaLmayacak İçerde.. Biri SevGilini eLinden aLsa İntiKam aLırmısın..??
kelebek -ütopik- V.I.P 21 Hzr 2008 #6 alırım heralde ya başıma gelmedi ama bak şimdi düşününce hırslandım tam derin derin uyurken telefon çalsa arayana küfreder misin ?
alırım heralde ya başıma gelmedi ama bak şimdi düşününce hırslandım tam derin derin uyurken telefon çalsa arayana küfreder misin ?
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 21 Hzr 2008 #7 Ederim... Maaşınını Geç Yatacağını SöyLediLer..Patrona Sövermisin.
kelebek -ütopik- V.I.P 21 Hzr 2008 #9 şüşü sormayı unutmuşun ben sorayım bari kız arkadaşın başka kanalı izlemek istese onun istediği kanalı açar mısın?
şüşü sormayı unutmuşun ben sorayım bari kız arkadaşın başka kanalı izlemek istese onun istediği kanalı açar mısın?
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 21 Hzr 2008 #10 Maç Varsa Hayatta oLmaz..Diğer ZamanLarda oLur... Erkek Arkadaşının En iyi Arkadaşı Bi kız..KısKanırmısın..(ErkekLer Tam Tersi Düşünün )
Maç Varsa Hayatta oLmaz..Diğer ZamanLarda oLur... Erkek Arkadaşının En iyi Arkadaşı Bi kız..KısKanırmısın..(ErkekLer Tam Tersi Düşünün )