kelebek -ütopik- V.I.P 21 Hzr 2008 #11 Evet kıskanırım çok hemde Evlendin ve eşin o gün çok halsiz yemeği pişirir misin?
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 21 Hzr 2008 #12 DıŞarda Yeriz.. SevgiLin AyrıLmak İstedi..Nefret Edermisin ondan..
kelebek -ütopik- V.I.P 21 Hzr 2008 #13 sebepsiz yereyse içten yere ederim sanırım öyle bişey yaşamadım daha önce Eski sevgilinin nişanlandığını duydun içinde bir burukluk hisseder misin?
sebepsiz yereyse içten yere ederim sanırım öyle bişey yaşamadım daha önce Eski sevgilinin nişanlandığını duydun içinde bir burukluk hisseder misin?
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 21 Hzr 2008 #14 Eskiyse Sorun Yokk.. Tam BöLe Kzı AyarLamak Üzeresin..Bi Arkadaşın Geldi içine Etti Gitti.. döVermisin Bu arkadaşını..
Eskiyse Sorun Yokk.. Tam BöLe Kzı AyarLamak Üzeresin..Bi Arkadaşın Geldi içine Etti Gitti.. döVermisin Bu arkadaşını..
kelebek -ütopik- V.I.P 21 Hzr 2008 #16 erkek ayarlamak sanırım bahsettiğin dövmem ya ne münasebet arkadaşınla aynı kız veya erkekten hoşlandınız, geri çekilip meydanı ona bırakır mısın?
erkek ayarlamak sanırım bahsettiğin dövmem ya ne münasebet arkadaşınla aynı kız veya erkekten hoşlandınız, geri çekilip meydanı ona bırakır mısın?
kelebek -ütopik- V.I.P 21 Hzr 2008 #17 geyik dediki: dövmem iyi oldu derim anlamsız anlamsız gülerim Genişletmek için tıklayın... şüşü soru sormayı unutma
geyik dediki: dövmem iyi oldu derim anlamsız anlamsız gülerim Genişletmek için tıklayın... şüşü soru sormayı unutma
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 21 Hzr 2008 #18 Hımm..KaLbime Gömerim o zmn.. SevgiLini Seni ALdatırKen Gördün..ALdattığı Kişeye DaLarmısın..
kelebek -ütopik- V.I.P 21 Hzr 2008 #20 eFSaNe_KaRTaL dediki: Hımm..KaLbime Gömerim o zmn.. SevgiLini Seni ALdatırKen Gördün..ALdattığı Kişeye DaLarmısın.. Genişletmek için tıklayın... bilmiyorum yaa dalmam da bikaç laf söylerim sanırım
eFSaNe_KaRTaL dediki: Hımm..KaLbime Gömerim o zmn.. SevgiLini Seni ALdatırKen Gördün..ALdattığı Kişeye DaLarmısın.. Genişletmek için tıklayın... bilmiyorum yaa dalmam da bikaç laf söylerim sanırım