merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 12 Ags 2021 #362 Bazen özlediğim oluyor. Galiba yaşlanıyoruz Saçma olsa bile doğaçlama yemek yapar mısın?
-araz- EYVALLAH... V.I.P 12 Ags 2021 #363 Yapmam olmamasi sonucunda bir suru ziyan olacak malzeme.ben.planli ve progrmli bir insanim Banyo yaparken sarki soyler misin
Yapmam olmamasi sonucunda bir suru ziyan olacak malzeme.ben.planli ve progrmli bir insanim Banyo yaparken sarki soyler misin
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 13 Ags 2021 #364 Evet söylerim Aynanın karşısında saatlerce kendine bakar mısın
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 13 Ags 2021 #365 Bakmam Boş zamanlarında kendi başında bir şeyler üretmeyi sever misin?
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 13 Ags 2021 #366 Çok severim ben hiç boş durmayı sevmem Musluk tamiri yapar mısın
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 13 Ags 2021 #368 Yok ben hazirciyim )) Firinda tas kebabi yaparmisin
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 14 Ags 2021 #369 yaparim cokta severim kek yaparmisin
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 14 Ags 2021 #370 Evet ama kek pasta konusunda beceklı oldugumda söylenemez Siir yazarmısın