Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 21 Ksm 2013 #21 yaren* dediki: beni gönderme hevesi sezdim gizlice bu ne telaş bu ne acelee daha çook beklersiniz dicemde benimde umudum yok artık evde kaldım sanırım Genişletmek için tıklayın... Olsun yorumsuzla bir kampanya yaparız sana turşunu kurmak için bedava bidon kampanyası
yaren* dediki: beni gönderme hevesi sezdim gizlice bu ne telaş bu ne acelee daha çook beklersiniz dicemde benimde umudum yok artık evde kaldım sanırım Genişletmek için tıklayın... Olsun yorumsuzla bir kampanya yaparız sana turşunu kurmak için bedava bidon kampanyası
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 21 Ksm 2013 #22 Hahaha yok öyle bir niyetimiz ailecek foruma getirmek asıl niyet
M _Miroğlu_ Aktif 21 Ksm 2013 #23 Tebrik edeyim dedim ama sanırım etmesem kendi adıma daha hayırlı olacak.
mihrimah turquoise Özel üye 21 Ksm 2013 #24 Allaah gece burada kıyametler kopmuş. tüüh demek ben yanlış haber duymuşum demek evlenmedin
mihrimah turquoise Özel üye 21 Ksm 2013 #25 ZeyNoO dediki: Olsun yorumsuzla bir kampanya yaparız sana turşunu kurmak için bedava bidon kampanyası Genişletmek için tıklayın... bir saniye orda durunuz efem. onu ancak ben mahvederim başkasına yedirmem uleeen. bırakın kızı!! neden? çünkü onu ben sinir edicem
ZeyNoO dediki: Olsun yorumsuzla bir kampanya yaparız sana turşunu kurmak için bedava bidon kampanyası Genişletmek için tıklayın... bir saniye orda durunuz efem. onu ancak ben mahvederim başkasına yedirmem uleeen. bırakın kızı!! neden? çünkü onu ben sinir edicem
mihrimah turquoise Özel üye 21 Ksm 2013 #26 _Miroğlu_ dediki: Tebrik edeyim dedim ama sanırım etmesem kendi adıma daha hayırlı olacak. Genişletmek için tıklayın... ben hala yaşıyorsam sana da bir şey olmaz tebrik etmekten
_Miroğlu_ dediki: Tebrik edeyim dedim ama sanırım etmesem kendi adıma daha hayırlı olacak. Genişletmek için tıklayın... ben hala yaşıyorsam sana da bir şey olmaz tebrik etmekten
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 21 Ksm 2013 #27 @mihrimah Konuyu görünce hemen tebrik yazıp hediye gönderecektim gerçek sandım Allahtan konunun başına bakmışım Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
@mihrimah Konuyu görünce hemen tebrik yazıp hediye gönderecektim gerçek sandım Allahtan konunun başına bakmışım
felsefe_mi ...!... Özel üye 21 Ksm 2013 #29 Hahaa vallahi gerçek sandım bir an Yareni de kaybettik derken... konuyu okumak güzel birşey
mihrimah turquoise Özel üye 21 Ksm 2013 #30 felsefe_mi dediki: Hahaa vallahi gerçek sandım bir an Yareni de kaybettik derken... konuyu okumak güzel birşey Genişletmek için tıklayın... bu konudaki yorumlardan şunu anlıyorum ki yarenin evlenmesine takan bir ben değilmişim
felsefe_mi dediki: Hahaa vallahi gerçek sandım bir an Yareni de kaybettik derken... konuyu okumak güzel birşey Genişletmek için tıklayın... bu konudaki yorumlardan şunu anlıyorum ki yarenin evlenmesine takan bir ben değilmişim