Enda Neylersin!!! V.I.P 26 Mrt 2019 #1 Önce bu akşam şimdi de metobüste yaşlı teyzeme yapılan şiddet sanırım yeni trend bu olacak yazık çok yazık
Önce bu akşam şimdi de metobüste yaşlı teyzeme yapılan şiddet sanırım yeni trend bu olacak yazık çok yazık
Artemis Özel Üye Özel üye 1 Nsn 2019 #3 Bence bir insan empatisini kaybettiği zaman bunları yapabilir çünkü hiç kimse aynı şeyleri yaşamak istemez kınıyorum...
Bence bir insan empatisini kaybettiği zaman bunları yapabilir çünkü hiç kimse aynı şeyleri yaşamak istemez kınıyorum...
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 21 Mys 2019 #5 Kimsenin yaşlılara saygısı kalmadı ya. Denk geldikçe üzülüyorum...
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 14 Ekm 2019 #6 Annesine babasına saygısı olmayan yaşlıya da saygısı olmaz. Bunları kuyuya atmalı?
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 14 Ekm 2019 #8 YoRuMSuZ dediki: Bu video sadece bende mi görünmüyor? Genişletmek için tıklayın... Bende de gorunmuyor @YoRuMSuZ
YoRuMSuZ dediki: Bu video sadece bende mi görünmüyor? Genişletmek için tıklayın... Bende de gorunmuyor @YoRuMSuZ
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 14 Ekm 2019 #9 TeBeSSüm dediki: Bende de gorunmuyor @YoRuMSuZ Genişletmek için tıklayın... Sanırım bu video orijinali.
TeBeSSüm dediki: Bende de gorunmuyor @YoRuMSuZ Genişletmek için tıklayın... Sanırım bu video orijinali.
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 14 Ekm 2019 #10 YoRuMSuZ dediki: Sanırım bu video orijinali. Genişletmek için tıklayın... Hatirlamadigimdan yenilemedim valla
YoRuMSuZ dediki: Sanırım bu video orijinali. Genişletmek için tıklayın... Hatirlamadigimdan yenilemedim valla