• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

Yastığın altına anahtar koymak

bizimkiler çok karşılar ama antakyalı arkadaşımın sayesinde ben arada baktırıdım kahve falı gırgırına,el falına bakmıştı bir teyze annem duysa keser beni,kadın senin hayat çizgin 23 yaşında bitiyor demişti,bu yıl ölümlerden döndüm ama ölmedim,son 5 ayım kaldı,hayırlısıyla bir geçeydi,dengem bozuldu :D
kültürden ziyade hurafe,cehalet bence ama merak işte insana neler yaptırıyor :D

Bursada çingene bir teyze bana 90 yaş demişti :D
Dünyaya kazık çakacam ben :D
6 ay sonra buralarda olmazsan artık canım helvanı yaparız gözün arkada kalmasın :-)
Birde konunu çok dağıttığımı fark ettim yahu :D sussam iyi olacak :-)

Merak etmiyordum ama arz-ı hal öyle anlatıyorki merak edesim tuttu :D
Yarın deneyebilirim ama hüsrana uğramaktan korkuyorum :P Ya yakınımdan huyunu suyunu sevmediğim biri çıkarsa falan :D Arada kaldım :D
haha :D çıkıyor canım abim için yaptığımda çıkmıştı sevmediğimiz biri günlerce yemek yemedi abim benim yüzümden şimdi evli ama :D

Bursada çingene bir teyze bana 90 yaş demişti :D
Dünyaya kazık çakacam ben :D
6 ay sonra buralarda olmazsan artık canım helvanı yaparız gözün arkada kalmasın :-)
Birde konunu çok dağıttığımı fark ettim yahu :D sussam iyi olacak :-)

ben zavallı 65 yaşından fazlasını asla istemedim ama 23 çok az,neyse ki unumu eledim,eleğimi astım :P yoksa öteki taraftan gelirdim rahat durmazdım ben eksikleri tamamlamaya :D ama çok etkilendim o kadından ben,ondan sonra illet bir hastalık geldi başıma,onu yendim,hala hastalıklarla boğuşuyorum arada aklıma falcı teyze geliyor nerden çıktın karşıma demiyor değilim hani :D arada eşime evlen ben ölünce ama bebeğimi anneme ver diyorum,zehraa bırak bu işleri sen beni de gömersin diyor,sende ölüp,beni burda yalnız bırakacak göz yok diyor :D şeker hastası biri olarak helvamdan benim yerime de yiyin diyorum :D

benim olduğum konunun dağılmaması mümkün değildir :D sorun sende değil bende :o

ben zavallı 65 yaşından fazlasını asla istemedim ama 23 çok az,neyse ki unumu eledim,eleğimi astım :P yoksa öteki taraftan gelirdim rahat durmazdım ben eksikleri tamamlamaya :D ama çok etkilendim o kadından ben,ondan sonra illet bir hastalık geldi başıma,onu yendim,hala hastalıklarla boğuşuyorum arada aklıma falcı teyze geliyor nerden çıktın karşıma demiyor değilim hani :D arada eşime evlen ben ölünce ama bebeğimi anneme ver diyorum,zehraa bırak bu işleri sen beni de gömersin diyor,sende ölüp,beni burda yalnız bırakacak göz yok diyor :D şeker hastası biri olarak helvamdan benim yerime de yiyin diyorum :D

benim olduğum konunun dağılmaması mümkün değildir :D sorun sende değil bende :o

Tamam sen merak etme bn 2 tabak yerim :D Birisi senin yerine :-)

Geri