ahbeabi Uzman 3 Eyl 2007 #11 Teşekkür Ederim Kardeş, Sorun Çözülmüştür. Benim eklemek istediğim resim zaten linkliymiş Not: Dost Adlı Pover Paint sunucularına konu açtım. Resimide ekledik yakışkılı oldu yani.
Teşekkür Ederim Kardeş, Sorun Çözülmüştür. Benim eklemek istediğim resim zaten linkliymiş Not: Dost Adlı Pover Paint sunucularına konu açtım. Resimide ekledik yakışkılı oldu yani.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 29 Ksm 2008 #12 Bu konuyu tekrar gundeme getirmek amacli .. Eline yuregine saglik Yorumsuz Bizleri bilgilendirdigin icin tesekkurler cok guzel bir anlatim olmus
Bu konuyu tekrar gundeme getirmek amacli .. Eline yuregine saglik Yorumsuz Bizleri bilgilendirdigin icin tesekkurler cok guzel bir anlatim olmus
LoSt_LoVe Forum Onuru 29 Ksm 2008 #13 Evet buda bana ders olsun forum kurallarını okumazsak oluca bu tabi.Bilmezsin.Çok saol yeşim öğrendim.
Evet buda bana ders olsun forum kurallarını okumazsak oluca bu tabi.Bilmezsin.Çok saol yeşim öğrendim.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 4 Ags 2009 #14 yeni uyelerimiz icin cok guzel bir anlatim tesekürler yorumsuz
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 20 Eyl 2009 #16 yesul biz tesekkür ederiz ilgine
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 23 Eyl 2009 #17 İstediğiniz gibi kullanabilirsiniz arkadaşlar sadece "eğer bu şekilde kullanmak isterseniz" açıklamasıydı
İstediğiniz gibi kullanabilirsiniz arkadaşlar sadece "eğer bu şekilde kullanmak isterseniz" açıklamasıydı
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 11 Arl 2011 #18 vaybe bir zamanlar nede cok ugrasiyorduk ))) hey gidi günler heyy (((