CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 18 Ksm 2023 #1 Kesinlikle başka yerde yok. Eğer verilen cevap doğru değilse başka birinin cevap vermesi beklenecek Bir önceki resfebe anında cevaplandı bu kez öyle olmayacak eminim İşte el emeği göz nuru yeni resfebemiz
Kesinlikle başka yerde yok. Eğer verilen cevap doğru değilse başka birinin cevap vermesi beklenecek Bir önceki resfebe anında cevaplandı bu kez öyle olmayacak eminim İşte el emeği göz nuru yeni resfebemiz
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 18 Ksm 2023 #11 Bende Kan ile kemani birlestirmeye calismistim )) Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 18 Ksm 2023 #13 yesim434 dediki: Bende Kan ile kemani birlestirmeye calismistim )) Genişletmek için tıklayın... Doğru yoldasın ikinci adım da küçük bir yanlışlık var Upvote 0 Downvote
yesim434 dediki: Bende Kan ile kemani birlestirmeye calismistim )) Genişletmek için tıklayın... Doğru yoldasın ikinci adım da küçük bir yanlışlık var
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 18 Ksm 2023 #14 Bir ihtimal Kalemdar Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 18 Ksm 2023 #17 Ben de aslında baştan beri düşünüyorum, düşünüyorum sadece düşünmekle kalıyorum. Upvote 0 Downvote
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 18 Ksm 2023 #18 ip ucu alalim ) Upvote 0 Downvote
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 18 Ksm 2023 #19 Kan Damari Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 19 Ksm 2023 #20 Tek kelimeden oluşuyor. Enstrüman adına dikkat ! Upvote 0 Downvote