CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 8 Ekm 2021 #1 Bulunmayı bekleyen deyimin harf dizilimi şu şekilde Buyursunlar
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 9 Ekm 2021 #31 yilmaz27 dediki: VELVELEYE VERMEK Genişletmek için tıklayın... Bir saniyeden daha kısa süreyle kaybettin Upvote 0 Downvote
yilmaz27 dediki: VELVELEYE VERMEK Genişletmek için tıklayın... Bir saniyeden daha kısa süreyle kaybettin
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 9 Ekm 2021 #32 CANISIKILANADAM dediki: Bir saniyeden daha kısa süreyle kaybettin Genişletmek için tıklayın... olsun sonucta komsuda bisen bizede düser Upvote 1 Downvote
CANISIKILANADAM dediki: Bir saniyeden daha kısa süreyle kaybettin Genişletmek için tıklayın... olsun sonucta komsuda bisen bizede düser
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 9 Ekm 2021 #33 2 tane var demistin 3 tane var v harfi ))) Upvote 0 Downvote
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 9 Ekm 2021 #35 yesim434 dediki: 2 tane var demistin 3 tane var v harfi ))) Genişletmek için tıklayın... komsum bildin ya ne gareisitriyon .)) Upvote 0 Downvote
yesim434 dediki: 2 tane var demistin 3 tane var v harfi ))) Genişletmek için tıklayın... komsum bildin ya ne gareisitriyon .))
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 9 Ekm 2021 #36 yilmaz27 dediki: komsum bildin ya ne gareisitriyon .)) Genişletmek için tıklayın... yazdim ama sonra baktim 2 v var dedim tutmadi) Upvote 0 Downvote
yilmaz27 dediki: komsum bildin ya ne gareisitriyon .)) Genişletmek için tıklayın... yazdim ama sonra baktim 2 v var dedim tutmadi)
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 9 Ekm 2021 #37 Katılım için çok teşekkürler benim için bu gece en uzun forumda kalış rekorum oldu, gerçi ilk ve sondu başka sorularda görüşmek dileğiyle Upvote 0 Downvote
Katılım için çok teşekkürler benim için bu gece en uzun forumda kalış rekorum oldu, gerçi ilk ve sondu başka sorularda görüşmek dileğiyle
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 9 Ekm 2021 #38 Bekliyoruz gecen gece daha uzun oturmustuk ))) Upvote 1 Downvote
Blue_Darkness Üye 9 Ekm 2021 #39 Bu bölümü kaçırmış olmak benim için kayıp, sorular için belirli dönemler varsa bilmek isterim Upvote 1 Downvote
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 9 Ekm 2021 #40 Bir zaman dilimi yok zaman buldukça farklı tarz sorular sormaya çalışıyorum Upvote 0 Downvote