CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 5 Ekm 2021 #1 Kuralları bildiğimiz için artık tekrar yazmıyorum İşte yeni deyimimiz ne olduğunun bilinmesini bekliyor
Kuralları bildiğimiz için artık tekrar yazmıyorum İşte yeni deyimimiz ne olduğunun bilinmesini bekliyor
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 5 Ekm 2021 #2 Bu oyun normalde bana göre değil ama bir adet D alabilir miyim? Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 5 Ekm 2021 #5 Şaşırmadım çünkü bu oyunlarda hiç becerikli değilimdir Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 5 Ekm 2021 #6 nazenin dediki: M alabilir miyim Genişletmek için tıklayın... Bir tane mevcut Upvote 0 Downvote
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 5 Ekm 2021 #7 T harfi alayım Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 5 Ekm 2021 #8 KaderKatibi dediki: T harfi alayım Genişletmek için tıklayın... 1 tane mevcut Upvote 0 Downvote
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 5 Ekm 2021 #9 S harfi alayım Upvote 0 Downvote