• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

Yeni Forum: Gördüğünüz Eksiklikler

@YoRuMSuZ meLek söyleyince farkettim. Dışardan birşey kopyaladığımızda, kopyaladığımız yerin tüm stillerini çekip getiriyor... Yani gizli virgül, nokta ve linkler de dahil buna. Bu sistemde düzenleme modu yok mu?
Elbette var. Hatta tüm üyelerimizin konu eklerken bu kurala uyması, olası tüm sorunları bertaraf eder. Kopyalanmış bir içeriği foruma eklerken mutlaka BB Kod Editörünü kullanmalısınız.

Kopyaladığınız içeriği yapıştırdıktan sonra düzenleme için tekrar Zengin Metin Editörüne dönüş yapabilirsiniz.

Ben bu soruyu daha önce sormuştum sen görmeyince kendim buldum ve ekledim biliyorsun :p
Düzenleme Modunda Konu Eklemek
Evet ya maalesef bildirilen sorunları incelerken gözümden kaçmış. Kafam o kadar karıştı ki artık foruma eklenenleri kaçırıyorum bu günlerde. Ama az kaldı düzenlemelerin sonuna geldik sayılır... Yeni sistem farkettiyseniz çok daha kullanıcı etkileşimli. Her an üyeler iletişim içinde olabilyor ve bundan haberdar edilebiliyor. Eklediğiniz konuları da takip edebilirsiniz. Cevap veya alıtılandığında ister buradan bildirim şeklinde ister mail aracılığı ile haberdar olabilirsiniz.

* * * * *

Not: Aynı mail adresini kullanan üyelikler geçiş sırasında otomatik olarak birleştirildi arkadaşlar. Bu konu ile ilgili sorun yaşayanlar sayfanın alt sağ köşesindeki iletişim (Bize ulaşın) bölümünden bize ulaşabilirler.

Düzeltilenler:
  • Sunucudaki resimler artık gösterimde.
  • Arama bölümü artık aktif ancak konular bazında. Mesajlar için de arama sonuçlar tam hatasız olarak bu gece halledilecek.
  • Eski Youtube videoları gösterimi.
  • Eski Mentionların dönüştürümü.
  • Önceki kullandığımız tüm gülümsemeler.
  • Sohbet (eski özel mesaj) başlatma ve kullanma.
  • Eski ruh hali yerine artık durum güncellemeleri getirildi.
  • Yöneticilerin raporları görmeleri ve işlem yapmalarında (diğer yetkilerle birlikte) artık sorun yok. Tüm üyelerimiz de hatalı gördükleri içerikleri rapor edebiliyor. Yönetim kadrosu bölümünde sadece Moderatörler gösterilecek :)
  • Radyo linki artık çalışıyor.
Düzeltilecekler:
  • Tablo gösterimi.
  • Flash gösterimi.
  • Chatbox.
  • Tapatalk.
  • Son meajlar butonu.

@YoRuMSuZ bu sistemde Rep sistemi ve karizma puanları yok malesef. Onun yerine en azından şu Ödül Puanlarıyla ilgili ayarlamaları, hangi durumlarda, kaç mesajda, kaç beğenide puan geleceğini ayarlayabilirsen, listene eklersen,
Bu sistem tadından yenmez diyorum ;-)

Geri