CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 7 Mys 2023 #1 Uzun ara oldu hatta bu soruyu sorumuş bile olabilirim, tekrara düşersem affola. İlk gelen ödülü alır, cevap verdikten sonra başkasının cevap vermesini beklemelisiniz İşte yeni resfebe sorumuz, nedir buradaki kelime?
Uzun ara oldu hatta bu soruyu sorumuş bile olabilirim, tekrara düşersem affola. İlk gelen ödülü alır, cevap verdikten sonra başkasının cevap vermesini beklemelisiniz İşte yeni resfebe sorumuz, nedir buradaki kelime?
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Özel üye 7 Mys 2023 #2 Çok şacma biliyorum kabulde ediyorum ama kırmızı göz diyesim geldi Upvote 0 Downvote
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 7 Mys 2023 #4 pinkyv dediki: Salyangoz? Genişletmek için tıklayın... tam cevabı renklendiriyordum ki cevabınızı gördüm Upvote 0 Downvote
pinkyv dediki: Salyangoz? Genişletmek için tıklayın... tam cevabı renklendiriyordum ki cevabınızı gördüm
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 10 Mys 2023 #5 pinkyv dediki: Salyangoz? Genişletmek için tıklayın... Tebrikler 12 den vuruş Upvote 0 Downvote
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Özel üye 10 Mys 2023 #6 Bu benim aklıma neden gelmedi ki Upvote 0 Downvote
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 11 Mys 2023 #7 Tatlı Cadı dediki: Bu benim aklıma neden gelmedi ki Genişletmek için tıklayın... Kesin bu aralar az uyku uyuyorsun Upvote 0 Downvote
Tatlı Cadı dediki: Bu benim aklıma neden gelmedi ki Genişletmek için tıklayın... Kesin bu aralar az uyku uyuyorsun
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Özel üye 11 Mys 2023 #8 yesim434 dediki: Kesin bu aralar az uyku uyuyorsun Genişletmek için tıklayın... Evet az uyuyorum Upvote 0 Downvote