bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 30 Arl 2015 #21 JosTeR dediki: Çok zor Daha ilk kayıt olduğum gün Check'i kaldırmıstım Hey gidi yıllar hey ) Genişletmek için tıklayın... Neden zormuşki
JosTeR dediki: Çok zor Daha ilk kayıt olduğum gün Check'i kaldırmıstım Hey gidi yıllar hey ) Genişletmek için tıklayın... Neden zormuşki
JosTeR KAF SİN KAF ! Özel üye 30 Arl 2015 #22 bivatandaş dediki: Neden zormuşki Genişletmek için tıklayın... Prensip meselesi diyelim ahhaa ) Bu arada Güzel düşüncelerin Sahibi Sensin Şahsen Ben sizlerle mutluyum )
bivatandaş dediki: Neden zormuşki Genişletmek için tıklayın... Prensip meselesi diyelim ahhaa ) Bu arada Güzel düşüncelerin Sahibi Sensin Şahsen Ben sizlerle mutluyum )
dderya kOkOşŞ V.I.P 31 Arl 2015 #25 Ben 2015i geride bırakıp yeni başlangıçlarla 2016 ya giriyorum, herkes için yepyeni huzurlu bir yıl olsun "happy new year!!!!"
Ben 2015i geride bırakıp yeni başlangıçlarla 2016 ya giriyorum, herkes için yepyeni huzurlu bir yıl olsun "happy new year!!!!"
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 31 Arl 2015 #26 Yeni yıl hepinize yüreğinizde ne varsa, neyi umut ediyorsanız onu getirsin. Hepinizi seviyorum. Yeni yıl hepimize kutlu olsun.
Yeni yıl hepinize yüreğinizde ne varsa, neyi umut ediyorsanız onu getirsin. Hepinizi seviyorum. Yeni yıl hepimize kutlu olsun.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 31 Arl 2015 #27 Bir yıl daha kayıp gitti bir daha geri dönmemek üzere. Yeni yıl yeni umutların gerçekleştirildiği bir yıl olsun herkes için.
Bir yıl daha kayıp gitti bir daha geri dönmemek üzere. Yeni yıl yeni umutların gerçekleştirildiği bir yıl olsun herkes için.