YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 30 Eyl 2015 #1,682 O ne bilmiyorum ki Ayrıca üsttteki mesaja kalamar görüntüsü ekledim Alttaki yer misin ışgın denen bitkiden. Doğu illerinde meşhur batıda yok sanırım. D
O ne bilmiyorum ki Ayrıca üsttteki mesaja kalamar görüntüsü ekledim Alttaki yer misin ışgın denen bitkiden. Doğu illerinde meşhur batıda yok sanırım. D
dderya kOkOşŞ V.I.P 30 Eyl 2015 #1,683 YoRuMSuZ dediki: Ona cin biber diyorlar ve çok yerim Kalamar yer misin alttaki ? Altta solda çiğ hali sağda da pişmiş hali var kalamarın. Genişletmek için tıklayın... Iyyyyyy ahtapota benziyo bu hayatta yemem O bitkiyi de duymadım ama ottan zarar gelmez yerim Soğanı elinle vurup parçalama usülü bir servisle yer misin alttaki ?
YoRuMSuZ dediki: Ona cin biber diyorlar ve çok yerim Kalamar yer misin alttaki ? Altta solda çiğ hali sağda da pişmiş hali var kalamarın. Genişletmek için tıklayın... Iyyyyyy ahtapota benziyo bu hayatta yemem O bitkiyi de duymadım ama ottan zarar gelmez yerim Soğanı elinle vurup parçalama usülü bir servisle yer misin alttaki ?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 30 Eyl 2015 #1,684 Evet yerim, hele kışın hamsiyle süper olur, kar altında ızgara hamsi, ekmek ve yumrukla kırılmış soğan. Alttaki hangi kanalı izliyosun şu an?
Evet yerim, hele kışın hamsiyle süper olur, kar altında ızgara hamsi, ekmek ve yumrukla kırılmış soğan. Alttaki hangi kanalı izliyosun şu an?
dderya kOkOşŞ V.I.P 30 Eyl 2015 #1,685 Birileri oyunları mı karıştırmış tv izlemiyorum su an Zencefilli çörek yer misin ?