K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 7 Ekm 2015 #1,711 evet yerim ..iyidir bonibon cantık yermisin?..alttaki
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 10 Ekm 2015 #1,715 o ne gerçekten varmı böyle bir yiyecek ahtapot yermisin?
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 10 Ekm 2015 #1,716 kAşİf dediki: o ne gerçekten varmı böyle bir yiyecek ahtapot yermisin? Genişletmek için tıklayın... Galeta ya kaynana sopasi deriz biz abi Yemem yenir mi o yaa Kavurma
kAşİf dediki: o ne gerçekten varmı böyle bir yiyecek ahtapot yermisin? Genişletmek için tıklayın... Galeta ya kaynana sopasi deriz biz abi Yemem yenir mi o yaa Kavurma
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 10 Ekm 2015 #1,717 ahtapota sallama bende senin gibi düşünüyordum 3 tabak yedikten sonra bu ne dedim ahtapot dediler çok geç kalmışım diye düşündüm,gerçi ondan sonra bir daha sipariş verip yemedim ama.. kavurmayı yerim saç tava yermisin ?
ahtapota sallama bende senin gibi düşünüyordum 3 tabak yedikten sonra bu ne dedim ahtapot dediler çok geç kalmışım diye düşündüm,gerçi ondan sonra bir daha sipariş verip yemedim ama.. kavurmayı yerim saç tava yermisin ?
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 4 Mys 2016 #1,719 Bizim evin aşağısında bi park var oraya gidelim madem sohbet ederiz daha fazla uzaklaşamam Alttaki midye yer misin
Bizim evin aşağısında bi park var oraya gidelim madem sohbet ederiz daha fazla uzaklaşamam Alttaki midye yer misin