~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 1 Hzr 2016 #1,742 tatlilara bayilirim.. sigara böreği ne ne dersin alttaki
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 1 Hzr 2016 #1,744 Imm çok severim hemde. Hatay usülü kabak tatlısı?
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 1 Hzr 2016 #1,745 Hatay da nasıl olur bilmiyorum ama kabak tatlısını severim ve yerim. Dondurmalı baklava ?
patik Özel Üye Özel üye 1 Hzr 2016 #1,746 Sade dondurmasını alsam. Bir tabak kıpkırmızı çilek var, organik. Yer misin, yemez misin?
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 1 Hzr 2016 #1,747 Yerim Yazın sıcak günlerine Kırmızı karpuz yermisin?
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 1 Hzr 2016 #1,748 Karpuza hayır demez ve yerim. @patik ayrıca o çileklerdende yemek isterdim. Dere otlu kurabiye yermisin ?
Karpuza hayır demez ve yerim. @patik ayrıca o çileklerdende yemek isterdim. Dere otlu kurabiye yermisin ?
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 8 Hzr 2016 #1,749 sen tavsiye ediyorsan muhakkak güzeldir..yerim tabi mıhlama yermisin ..?