Enda Neylersin!!! V.I.P 1 Ekm 2021 #11 Nice ,sağlıklı ,mutlu yıllara sevgilerinle beraber iyi ki doğdun canısı☺
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 1 Ekm 2021 #12 Hepnize cok cok tesekkür ederim
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 1 Ekm 2023 #13 Bugün sevgili adminemiz @yesim434 'ün doğum günü. Kendisine yeni yaşında sevdikleriyle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum. İyi ki doğdun, iyi ki varsın
Bugün sevgili adminemiz @yesim434 'ün doğum günü. Kendisine yeni yaşında sevdikleriyle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum. İyi ki doğdun, iyi ki varsın
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 1 Ekm 2023 #16 Can kız iyi ki doğmuşsun sağlıklı mutlu yaşların olsun inşallah. @yesim434
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 1 Ekm 2023 #17 Arkadaşlar iyi ve kötü günde hep yan yana olur, sizler de bu şekilde benim yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim.@YoRuMSuZ @KıRMıZı @Sentinus @Çağlayağmur @Asi Kız is yerinden gelen kutlama kartim )
Arkadaşlar iyi ve kötü günde hep yan yana olur, sizler de bu şekilde benim yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim.@YoRuMSuZ @KıRMıZı @Sentinus @Çağlayağmur @Asi Kız is yerinden gelen kutlama kartim )
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 2 Ekm 2023 #18 Ablacığım iyiki doğdun. Hep güzelliklere rast gelirsin insallah
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 2 Ekm 2023 #19 nazenin dediki: Ablacığım iyiki doğdun. Hep güzelliklere rast gelirsin insallah Genişletmek için tıklayın...
nazenin dediki: Ablacığım iyiki doğdun. Hep güzelliklere rast gelirsin insallah Genişletmek için tıklayın...
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 3 Ekm 2023 #20 Doğum günün kutlu olsun komsum