Gizemli Cadi Forum Gururu 30 Arl 2009 #81 wien06 dediki: Bu arada cekiliste birinci olan bilete Adminler adina 100.000 ben veriyorum. Genişletmek için tıklayın... Sana aldığım bilete çıkarsa ödül sana mı bana mı wien..bunu bir açıklığa kavuşturalım...;
wien06 dediki: Bu arada cekiliste birinci olan bilete Adminler adina 100.000 ben veriyorum. Genişletmek için tıklayın... Sana aldığım bilete çıkarsa ödül sana mı bana mı wien..bunu bir açıklığa kavuşturalım...;
wien06 V.I.P V.I.P 30 Arl 2009 #82 Gizemli Cadi dediki: Sana aldığım bilete çıkarsa ödül sana mı bana mı wien..bunu bir açıklığa kavuşturalım...; Genişletmek için tıklayın... Kusura bakma senin bana bilet aldigini daha yeni gördüm cok tesekkürler. Eger bana aldigin bilete büyük ödül cikarsa Adminlerin verecegi 100.000 senin ama KIRMIZIN verecegi 50.000 ben alirim Anlastikmi?
Gizemli Cadi dediki: Sana aldığım bilete çıkarsa ödül sana mı bana mı wien..bunu bir açıklığa kavuşturalım...; Genişletmek için tıklayın... Kusura bakma senin bana bilet aldigini daha yeni gördüm cok tesekkürler. Eger bana aldigin bilete büyük ödül cikarsa Adminlerin verecegi 100.000 senin ama KIRMIZIN verecegi 50.000 ben alirim Anlastikmi?
Gizemli Cadi Forum Gururu 30 Arl 2009 #83 wien06 dediki: Kusura bakma senin bana bilet aldigini daha yeni gördüm cok tesekkürler. Eger bana aldigin bilete büyük ödül cikarsa Adminlerin verecegi 100.000 senin ama KIRMIZIN verecegi 50.000 ben alirim Anlastikmi? Genişletmek için tıklayın... Yok anlaşamadık maalesef ..ben içimden geldi aldım ..sana çıkarsa llerin cebinde kalsın....Ama kırmızı yı affetme..derim bende ; .çıkarsa tabii.. Çıtır çıtır harcarsın insallah..
wien06 dediki: Kusura bakma senin bana bilet aldigini daha yeni gördüm cok tesekkürler. Eger bana aldigin bilete büyük ödül cikarsa Adminlerin verecegi 100.000 senin ama KIRMIZIN verecegi 50.000 ben alirim Anlastikmi? Genişletmek için tıklayın... Yok anlaşamadık maalesef ..ben içimden geldi aldım ..sana çıkarsa llerin cebinde kalsın....Ama kırmızı yı affetme..derim bende ; .çıkarsa tabii.. Çıtır çıtır harcarsın insallah..
wien06 V.I.P V.I.P 30 Arl 2009 #84 Gizemli Cadi dediki: Yok anlaşamadık maalesef ..ben içimden geldi aldım ..sana çıkarsa llerin cebinde kalsın....Ama kırmızı yı affetme..derim bende ; .çıkarsa tabii.. Çıtır çıtır harcarsın insallah.. Genişletmek için tıklayın... Aslina bakarsan bizim yaptigimizda dereyi görmeden pacalari sivamaya geliyor hele bir ödülü kazanalim ondan sonra ne yapacagimiza karar veririz;
Gizemli Cadi dediki: Yok anlaşamadık maalesef ..ben içimden geldi aldım ..sana çıkarsa llerin cebinde kalsın....Ama kırmızı yı affetme..derim bende ; .çıkarsa tabii.. Çıtır çıtır harcarsın insallah.. Genişletmek için tıklayın... Aslina bakarsan bizim yaptigimizda dereyi görmeden pacalari sivamaya geliyor hele bir ödülü kazanalim ondan sonra ne yapacagimiza karar veririz;
Gizemli Cadi Forum Gururu 30 Arl 2009 #85 wien06 dediki: Aslina bakarsan bizim yaptigimizda dereyi görmeden pacalari sivamaya geliyor hele bir ödülü kazanalim ondan sonra ne yapacagimiza karar veririz; Genişletmek için tıklayın... Bunu sadece biz yapmıyoruz Wien bileti olan herkes bunu yapıyor bence.....eminim hatta...
wien06 dediki: Aslina bakarsan bizim yaptigimizda dereyi görmeden pacalari sivamaya geliyor hele bir ödülü kazanalim ondan sonra ne yapacagimiza karar veririz; Genişletmek için tıklayın... Bunu sadece biz yapmıyoruz Wien bileti olan herkes bunu yapıyor bence.....eminim hatta...
wien06 V.I.P V.I.P 30 Arl 2009 #86 Gizemli Cadi dediki: Bunu sadece biz yapmıyoruz Wien bileti olan herkes bunu yapıyor bence.....eminim hatta... Genişletmek için tıklayın... Ama yapanlarin sonuda hüsran oluyor o yüzden biz yapmiyalim
Gizemli Cadi dediki: Bunu sadece biz yapmıyoruz Wien bileti olan herkes bunu yapıyor bence.....eminim hatta... Genişletmek için tıklayın... Ama yapanlarin sonuda hüsran oluyor o yüzden biz yapmiyalim
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 30 Arl 2009 #89 arzum dediki: Eğer bana çıkarsa ben bağış yapıcam paralarımı Genişletmek için tıklayın... arzuma çıkma ihtimali yüksek tabi bağış banaysa
arzum dediki: Eğer bana çıkarsa ben bağış yapıcam paralarımı Genişletmek için tıklayın... arzuma çıkma ihtimali yüksek tabi bağış banaysa