• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

Yılın Enlerini Seçiyoruz..

Durum
Konu mesaj gönderimine kapalı.
Yılın Yöneticisi :Yorumsuz...Forumun oluşmasında ve yürümesindeki çabaları için.

Forumları En Cok Gezen Üye :Zeynoo...Foruma ilk geldiğim zamanlarda çalışkandı ,mesaj silinme olayından sonra dahada çalışkanlaştı.

En Karizmatik Üye :pc x ...Forumdaki beyleri görmedim fakat eklenti ve yorumlarından çıkardığım sonuç pc x gibime geliyor

En Şakacı Üye : Cebur ve LoSt_LoVe... diyorum ikiside forumun şaka ekolü

En Yaramaz Üye :Dila...Yaramaz derken ben bu kelimeyi haylazlık olarak algılayıp aramıza yeni katılan Dila diyorum

En Sevdiğiniz Üye :Sevdiğim demiyeyimde düşünce olarak bana uzak veya yakın diyebileceğim insanlar var elbette.Herkesin kendine göre kaprisleri vardır,uyumlu olup olumlu düşünmeye çalışıyorum.

Türkçeyi En Güzel Kullanan Üye :Çağla...Yorumlarındaki kelimeleri yerli yerinde kullanıyor.

En Komik Üye :YounG_MaN...Komik değilde iniş çıkışlarıyla bana tebessüm ettiren üye Enes.

En Romantik Üye :Yasak Elma...Forumda her sabah şiirleri herkese günaydın diyor.

Nicki En Güzel Üye : Kırmızı...Kırmızı altatıcı renktir,bazen öfkeyi bazen ihtirası simgeler.Kırmızı kırmızıya yakışıyor.

imzası En Güzel Üye :Beren...Uyusuuummm.

Yılın Yöneticisi : Benim iki adayım var birincisi Susukun çok çalışkan ayrıca özgün konular açıyor ikinci adayım Yorumsuz.Soğuk kanlılığını, kontrolünü ve kararlılığını kaybetmiyor.

Forumları En Cok Gezen Üye : Suskun gezmekle kalmıyor ayrıca çok yararlı işler yapıyor.

En Karizmatik Üye :
Yasak Elma

En Şakacı Üye :Cebur

En Yaramaz Üye :Haylaz Melek

En Sevdiğiniz Üye :Birden epey fazla Yorumsuz,Suskun,Çağla Yağmur,Kırmızı,Patik,Kelebek,Lost Love,Beren,İkinokta,Mercimek... diye devam ediyor

Türkçeyi En Güzel Kullanan Üye :
Çağla Yağmur

En Komik Üye :Cebur

En Romantik Üye :Yasak Elma

Nicki En Güzel Üye :Umut çiçeği

İmzası En Güzel Üye :

Yılın Yöneticisi : Ayrım yapamıycam..Fakat bende hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Yorumsuz Bir adım önde..

Forumları En Cok Gezen Üye : Zeyno..

En Karizmatik Üye : Hımm..Wien..:)

En Şakacı Üye : Cebur..Rüzgar..vs.vs.

En Yaramaz Üye : Zeyno..:P

En Sevdiğiniz Üye : Ayrım yok..Genelini severim..:) Zeyno ile kırmızı nın yeri bi başka tabi..:)

Türkçeyi En Güzel Kullanan Üye : Çağla ablam..

En Komik Üye : Kim acaba..?? :)

En Romantik Üye : Kırmızı..Favorim..:)

Nicki En Güzel Üye : Merakettim..Yorumsuz..

imzası En Güzel Üye : Sitem..

zugurt-aga.webp
baaa verin oyuuzu trahtör alacaam size
marabalaraın maaşını aylık 5 tl arttıracaam
segortalarınıda gaskolarınıda yapacaam
herkese 4 çekirdegli ay çiçee alacaam

( konu biraz hortlasın bari)

konuyu hortlatıyozda kimseden ses yok..

daha konuyu açan kişi bile tercihlerini belirtmemiş...çok ayıp ince insan..sen niye seçmedin enleri..:)

Iyi bekliyoruz..dikkatimden kaçmaz bekliyorum senin enleri konu açıldı açılalı..bide patron var yazmayan..

Durum
Konu mesaj gönderimine kapalı.
Geri