GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 24 Mys 2021 #92 yesim434 dediki: Ben de Banane diyorum yani ( Muz = Banane Genişletmek için tıklayın... Editlemissin ve ben gormemisim, bende bana ne amaaan ne almissa almis diye algilamistim Dogru canim @KuMRu : 6 @yesim434 : 5 Yarismayi kazanan @KuMRu 'cum tebrik ederim canimmm
yesim434 dediki: Ben de Banane diyorum yani ( Muz = Banane Genişletmek için tıklayın... Editlemissin ve ben gormemisim, bende bana ne amaaan ne almissa almis diye algilamistim Dogru canim @KuMRu : 6 @yesim434 : 5 Yarismayi kazanan @KuMRu 'cum tebrik ederim canimmm
Enda Neylersin!!! V.I.P 24 Mys 2021 #93 GüLüCüKツ dediki: Editlemissin ve ben gormemisim, bende bana ne amaaan ne almissa almis diye algilamistim Dogru canim @KuMRu : 6 @yesim434 : 5 Yarismayi kazanan @KuMRu 'cum tebrik ederim canimmm Genişletmek için tıklayın... Kız zaten bu yarışma 5 bilen de bitmesi lazımdı anlaşılan beraberlik söz konusu oldu ben de denk gelip takipleyemedim bu sefer tebrikler @KuMRu
GüLüCüKツ dediki: Editlemissin ve ben gormemisim, bende bana ne amaaan ne almissa almis diye algilamistim Dogru canim @KuMRu : 6 @yesim434 : 5 Yarismayi kazanan @KuMRu 'cum tebrik ederim canimmm Genişletmek için tıklayın... Kız zaten bu yarışma 5 bilen de bitmesi lazımdı anlaşılan beraberlik söz konusu oldu ben de denk gelip takipleyemedim bu sefer tebrikler @KuMRu
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 24 Mys 2021 #94 Lelis dediki: Kız zaten bu yarışma 5 bilen de bitmesi lazımdı anlaşılan beraberlik söz konusu oldu ben de denk gelip takipleyemedim bu sefer tebrikler @KuMRu Genişletmek için tıklayın... Yaaa cok soru sormustum eglence olsun diye hepsini sordum canim
Lelis dediki: Kız zaten bu yarışma 5 bilen de bitmesi lazımdı anlaşılan beraberlik söz konusu oldu ben de denk gelip takipleyemedim bu sefer tebrikler @KuMRu Genişletmek için tıklayın... Yaaa cok soru sormustum eglence olsun diye hepsini sordum canim
Enda Neylersin!!! V.I.P 24 Mys 2021 #95 GüLüCüKツ dediki: Yaaa cok soru sormustum eglence olsun diye hepsini sordum canim Genişletmek için tıklayın... İyi yapmışsın canım o zaman şans işte Cumartesi ben yokum diye konuyu acmadın dün de denk gelemedim bugünde kurstaydım sağlık olsun
GüLüCüKツ dediki: Yaaa cok soru sormustum eglence olsun diye hepsini sordum canim Genişletmek için tıklayın... İyi yapmışsın canım o zaman şans işte Cumartesi ben yokum diye konuyu acmadın dün de denk gelemedim bugünde kurstaydım sağlık olsun
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 24 Mys 2021 #96 Lelis dediki: Kız zaten bu yarışma 5 bilen de bitmesi lazımdı anlaşılan beraberlik söz konusu oldu ben de denk gelip takipleyemedim bu sefer tebrikler @KuMRu Genişletmek için tıklayın... Hayır ben 6 4 öndeydim eğlenceli oluyor diye uzattık teşekkür ederim
Lelis dediki: Kız zaten bu yarışma 5 bilen de bitmesi lazımdı anlaşılan beraberlik söz konusu oldu ben de denk gelip takipleyemedim bu sefer tebrikler @KuMRu Genişletmek için tıklayın... Hayır ben 6 4 öndeydim eğlenceli oluyor diye uzattık teşekkür ederim
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 24 Mys 2021 #97 Lelis dediki: İyi yapmışsın canım o zaman şans işte Cumartesi ben yokum diye konuyu acmadın dün de denk gelemedim bugünde kurstaydım sağlık olsun Genişletmek için tıklayın... Evet bugunde yoktun canim. Bi dahaki defa insallah. @Artemis Isterse ona soracam bakalim artik
Lelis dediki: İyi yapmışsın canım o zaman şans işte Cumartesi ben yokum diye konuyu acmadın dün de denk gelemedim bugünde kurstaydım sağlık olsun Genişletmek için tıklayın... Evet bugunde yoktun canim. Bi dahaki defa insallah. @Artemis Isterse ona soracam bakalim artik
Enda Neylersin!!! V.I.P 24 Mys 2021 #98 GüLüCüKツ dediki: Evet bugunde yoktun canim. Bi dahaki defa insallah. @Artemis Isterse ona soracam bakalim artik Genişletmek için tıklayın... Onu kesin kaçırmamam lazım ya ablası olarak soruları da bilmem gerek Kursun son haftası öğlende gittim yarım kalan işlerim var bitirmem gerekti ,bir de çok huzursuzum evde kalmak istemedim ondan
GüLüCüKツ dediki: Evet bugunde yoktun canim. Bi dahaki defa insallah. @Artemis Isterse ona soracam bakalim artik Genişletmek için tıklayın... Onu kesin kaçırmamam lazım ya ablası olarak soruları da bilmem gerek Kursun son haftası öğlende gittim yarım kalan işlerim var bitirmem gerekti ,bir de çok huzursuzum evde kalmak istemedim ondan
Enda Neylersin!!! V.I.P 24 Mys 2021 #99 KuMRu dediki: Hayır ben 6 4 öndeydim eğlenceli oluyor diye uzattık teşekkür ederim Genişletmek için tıklayın... O zaman devam etseydiniz ya
KuMRu dediki: Hayır ben 6 4 öndeydim eğlenceli oluyor diye uzattık teşekkür ederim Genişletmek için tıklayın... O zaman devam etseydiniz ya
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 24 Mys 2021 #100 Lelis dediki: O zaman devam etseydiniz ya Genişletmek için tıklayın... Kardeşim açıklamış ya sende iyi yapmışsın demişsin sorular bu kadar dı hahaha sesli güldüm
Lelis dediki: O zaman devam etseydiniz ya Genişletmek için tıklayın... Kardeşim açıklamış ya sende iyi yapmışsın demişsin sorular bu kadar dı hahaha sesli güldüm