KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 29 Tem 2019 #152 @KıRMıZı yı göremedim nerelerde acaba?
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 20 Ags 2019 #154 @KıRMıZı nerelerdesin görünmüyorsun. Hadi uğrasana özledik seni ?
-araz- EYVALLAH... V.I.P 10 Ekm 2019 #159 buhurdan dediki: Düş, kırmızı, araz, merakettim Genişletmek için tıklayın... valla ben burdayım arı maya ara ara da olsa gelıyorum
buhurdan dediki: Düş, kırmızı, araz, merakettim Genişletmek için tıklayın... valla ben burdayım arı maya ara ara da olsa gelıyorum
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 10 Ekm 2019 #160 AybüKe dediki: @Katip Genişletmek için tıklayın... Burdayım Aybüke benim işler bazen çok yoğun oluyor bir gün girmesem ikinci gün dostlar meclisine mutlaka uğrarım ?
AybüKe dediki: @Katip Genişletmek için tıklayın... Burdayım Aybüke benim işler bazen çok yoğun oluyor bir gün girmesem ikinci gün dostlar meclisine mutlaka uğrarım ?