KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 24 Hzr 2021 #271 Lelis dediki: @KaderKatibi abim bana diyorsun ortalıkta sen yoksun olmuyor ama böyle Genişletmek için tıklayın... Misafir var diye fazla aktif olamıyorum onlarda yarın gidiyorlar.
Lelis dediki: @KaderKatibi abim bana diyorsun ortalıkta sen yoksun olmuyor ama böyle Genişletmek için tıklayın... Misafir var diye fazla aktif olamıyorum onlarda yarın gidiyorlar.
Enda Neylersin!!! V.I.P 25 Hzr 2021 #272 KaderKatibi dediki: Misafir var diye fazla aktif olamıyorum onlarda yarın gidiyorlar. Genişletmek için tıklayın... Yarın da başka bahane ile gelme de
KaderKatibi dediki: Misafir var diye fazla aktif olamıyorum onlarda yarın gidiyorlar. Genişletmek için tıklayın... Yarın da başka bahane ile gelme de
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 25 Hzr 2021 #273 Lelis dediki: Yarın da başka bahane ile gelme de Genişletmek için tıklayın... Aslında bir bahanem daha varda fedakarlık yapacam
Lelis dediki: Yarın da başka bahane ile gelme de Genişletmek için tıklayın... Aslında bir bahanem daha varda fedakarlık yapacam
Enda Neylersin!!! V.I.P 25 Hzr 2021 #274 KaderKatibi dediki: Aslında bir bahanem daha varda fedakarlık yapacam Genişletmek için tıklayın... Bahaneler de hazırben hiç bahaneye sığınamam vallahi
KaderKatibi dediki: Aslında bir bahanem daha varda fedakarlık yapacam Genişletmek için tıklayın... Bahaneler de hazırben hiç bahaneye sığınamam vallahi