Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Ziyaretçi. "Hoşgeldin sonbahar " konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...
Nice güzel günler geçti çerez ailesi ile tanıdık seni nice mutlu umut dolu yarınlar dilerim.. Nice senelere YORUMSUZ yaş konusuna girmiyorum her yıl yeni bir yıldır seneler ile eskitmemek adına
Benim için çok çok iyi bir dost oldun. Can oldun canom oldun. Iyi günümde veya kötü günümde hep yanımda idin. Hep destektin. Seni iyiki tanımışım ve iyiki canomsun.
Sevdiklerin ve seni sevenlerle çok çok sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllar geçirmeni diliyorum. Doğum günün kutlu olsun canom.
Duydum ki, doğum günü varmış. Birde ben tebrik edeyim dedim.
Doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce...
Tüm sevdiklerinle nice yaşlara. EMİ.
Y orulmadan, yılmadan uğraşır forum için
O nda var beyefendilik ve iyilik
R engarenk gök kuşağına çevirir forumu
U nutmaz hatırlar her daim bizim için
M antığını doğru kullanan bir ustadır
S anmayın sakın çıraktır
U zun zamandır yetiştirmiş kendini
Z amanı olmasa da o hep forumda dır
İyi ki tanıdım bende seni yorumsuz... Bu sözler her sene söylenir, alışkanlıktan değil, öyle hissettiğim için söylüyorum. İyi ki varsın, umarım seneler seni çok hırpalamaz... Hep mutlu olman dileğiyle...
2008'de üye oldum buraya. Bir yıl ara verdim tekrar geldim ve hep burdaydım. Şimdi hayat koşturmacası buradan biraz kopmuş olsamda, yinede buradaki dostlukları unutamam... Ki herkesten çok senle çok şey paylaştım dertleştim, akıl aldım. Yeri geldi forum için koşturduk. Eskisi gibi birşeyler paylaşamasak da, bulunamasam da burada, benim için hala değerli bir dostsun. İyiki tanımışım. İyiki doğdun @YoRuMSuZ . Sevdiklerinle, sevenlerinle, sağlık, mutluluk, huzur dolu bir ömür seninle olsun. Doğum günün kutlu olsun
Yıllaaaar öncesinin konusu nasıl hortladıysa artık. Kutlamalara alışık olmayan birinin mahcubiyetiyle herkese koskocaman teşekkür diyorum arkadaşlar. 8 yılı aşkın süredir açık olan forumda o kadar özel ve o kadar güzel insanlar tanıdım ki iyi ki varsınız. Sizlerin de her şey dilediğinizce güzel olsun.