GeceYolcusu Özel Üye Özel üye 10 Ags 2019 #141 yupieee aslinda biraz haksizlik oldu rakiplere bir daha önlarada en az bir defa tahmin hakki tanimaliyim. Istermisin @Artemis simdi bana darilsin
yupieee aslinda biraz haksizlik oldu rakiplere bir daha önlarada en az bir defa tahmin hakki tanimaliyim. Istermisin @Artemis simdi bana darilsin
GeceYolcusu Özel Üye Özel üye 10 Ags 2019 #142 Sinsi insandan baskada yazmiyacagim digerleride cevap versinler dogruysa silerim bunu simdi
r0se Forum Onuru Özel üye 10 Ags 2019 #143 Yok değil. Oyunun amacı ilk bilen olmak aldırma o konuda yani yaz sen cevabını
r0se Forum Onuru Özel üye 10 Ags 2019 #145 Çağlayağmur dediki: Sevdiklerini kaybetmekten Genişletmek için tıklayın... Doğru cevap tebrikler ablam 11.Soru Yorumsuz'a Ölmeden önce gitmek istediğin yer neresi? Nereyi görmek isterdin? diye sordum ne demiştir?
Çağlayağmur dediki: Sevdiklerini kaybetmekten Genişletmek için tıklayın... Doğru cevap tebrikler ablam 11.Soru Yorumsuz'a Ölmeden önce gitmek istediğin yer neresi? Nereyi görmek isterdin? diye sordum ne demiştir?
Artemis Özel Üye Özel üye 11 Ags 2019 #149 GeceYolcusu dediki: yupieee aslinda biraz haksizlik oldu rakiplere bir daha önlarada en az bir defa tahmin hakki tanimaliyim. Istermisin @Artemis simdi bana darilsin Genişletmek için tıklayın... Bak işte şimdide hiç bilemiyorum cezayı çekiyorum
GeceYolcusu dediki: yupieee aslinda biraz haksizlik oldu rakiplere bir daha önlarada en az bir defa tahmin hakki tanimaliyim. Istermisin @Artemis simdi bana darilsin Genişletmek için tıklayın... Bak işte şimdide hiç bilemiyorum cezayı çekiyorum