r0se Forum Onuru Özel üye 18 Ags 2019 #203 Çağlayağmur dediki: İnatçı Genişletmek için tıklayın... Tabiki inatçı Tebrkler abla
r0se Forum Onuru Özel üye 18 Ags 2019 #204 14.soru Yorumsuz'a Klişeleşmiş sorular vardır mesela sana en çok hangi soruyu sorarlardı? diye sordum ne demiştir
14.soru Yorumsuz'a Klişeleşmiş sorular vardır mesela sana en çok hangi soruyu sorarlardı? diye sordum ne demiştir
r0se Forum Onuru Özel üye 18 Ags 2019 #206 Çağlayağmur dediki: Nerelisin ? Genişletmek için tıklayın... Bravo ablam tebrikler
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 18 Ags 2019 #207 r0se dediki: Bravo ablam tebrikler Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler canımın içi ?
GeceYolcusu Özel Üye Özel üye 18 Ags 2019 #208 Ben su inatcidaki ipucunu merak ettim acaba neydi diye. @YoRuMSuZ kizar diyorsan özel mesajda bildirebilirsin
Ben su inatcidaki ipucunu merak ettim acaba neydi diye. @YoRuMSuZ kizar diyorsan özel mesajda bildirebilirsin
r0se Forum Onuru Özel üye 19 Ags 2019 #209 GeceYolcusu dediki: Ben su inatcidaki ipucunu merak ettim acaba neydi diye. @YoRuMSuZ kizar diyorsan özel mesajda bildirebilirsin Genişletmek için tıklayın... Ay kızacak bişey değil .d Dediğim dedik kişilere denir keçi tabiri de kullanılır diye ipucu verdim. Cidden çok inat .d.d
GeceYolcusu dediki: Ben su inatcidaki ipucunu merak ettim acaba neydi diye. @YoRuMSuZ kizar diyorsan özel mesajda bildirebilirsin Genişletmek için tıklayın... Ay kızacak bişey değil .d Dediğim dedik kişilere denir keçi tabiri de kullanılır diye ipucu verdim. Cidden çok inat .d.d
GeceYolcusu Özel Üye Özel üye 19 Ags 2019 #210 r0se dediki: Ay kızacak bişey değil .d Dediğim dedik kişilere denir keçi tabiri de kullanılır diye ipucu verdim. Cidden çok inat .d.d Genişletmek için tıklayın... tamam anladim eh bende asagi yukari öyle tahmin etmistim yarisma bittimi simdi?
r0se dediki: Ay kızacak bişey değil .d Dediğim dedik kişilere denir keçi tabiri de kullanılır diye ipucu verdim. Cidden çok inat .d.d Genişletmek için tıklayın... tamam anladim eh bende asagi yukari öyle tahmin etmistim yarisma bittimi simdi?