Enda Neylersin!!! V.I.P 27 Mys 2022 #21 Tatlı Cadı dediki: Bi kere anlamamış 2 kere alıntı yapmış kahve yapmaya üşendim kalbuki makinem de var bende muzlu süt içtim hep kızım mı içicek Genişletmek için tıklayın... Ay makinen olduğu halde mi üşendin tuh ya ne olacak bu halleriniz benim makinem de bozuldu kendime yapacam şimdi bende
Tatlı Cadı dediki: Bi kere anlamamış 2 kere alıntı yapmış kahve yapmaya üşendim kalbuki makinem de var bende muzlu süt içtim hep kızım mı içicek Genişletmek için tıklayın... Ay makinen olduğu halde mi üşendin tuh ya ne olacak bu halleriniz benim makinem de bozuldu kendime yapacam şimdi bende
Enda Neylersin!!! V.I.P 27 Mys 2022 #23 Tatlı Cadı dediki: Dur yapıp atayım hemen Genişletmek için tıklayın... Hadi bekliyorum ah benim size kahve sözüm vardı hemen yollayayım
Tatlı Cadı dediki: Dur yapıp atayım hemen Genişletmek için tıklayın... Hadi bekliyorum ah benim size kahve sözüm vardı hemen yollayayım
zevzek zevzek® Özel üye 27 Mys 2022 #24 Enda dediki: Hadi bekliyorum ah benim size kahve sözüm vardı hemen yollayayım Genişletmek için tıklayın... O kadar para kazandın at tabi
Enda dediki: Hadi bekliyorum ah benim size kahve sözüm vardı hemen yollayayım Genişletmek için tıklayın... O kadar para kazandın at tabi
Enda Neylersin!!! V.I.P 27 Mys 2022 #25 zevzek dediki: O kadar para kazandın at tabi Genişletmek için tıklayın... Ay aklınız onda kaldı hepsi gitti zaten sıfırı boyladık
zevzek dediki: O kadar para kazandın at tabi Genişletmek için tıklayın... Ay aklınız onda kaldı hepsi gitti zaten sıfırı boyladık
Enda Neylersin!!! V.I.P 27 Mys 2022 #27 CeSuRbEy dediki: z kuşağı nedir ya.. Genişletmek için tıklayın... 200 li yıllarda doğanlara deniyor
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 27 Mys 2022 #28 Acil bir şekilde değişmeli. Yoksa bu millet birbirini yiyecek. Ülkede darbe olsa böyle pahalılık olmaz.
Acil bir şekilde değişmeli. Yoksa bu millet birbirini yiyecek. Ülkede darbe olsa böyle pahalılık olmaz.
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 27 Mys 2022 #29 Asıl Z kuşağı oy kullanmalı. Gelecek onların geleceği. Biz bizden önceki neslin hataları ile boğuşurken, onlar aynı hataya düşmesin.
Asıl Z kuşağı oy kullanmalı. Gelecek onların geleceği. Biz bizden önceki neslin hataları ile boğuşurken, onlar aynı hataya düşmesin.
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 27 Mys 2022 #30 Tabikide kullanmalı hangi devirde yaşıyoruz en doğal haklardan bir tanesi nedir bu ayrımcılık