CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 21 Nsn 2022 #1 El çizimi zor resfbe sorusu. Bakalım bu da hemen bulunabilecek mi ? Daha önce sorulanlardan biraz farklı.
El çizimi zor resfbe sorusu. Bakalım bu da hemen bulunabilecek mi ? Daha önce sorulanlardan biraz farklı.
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 21 Nsn 2022 #11 Sentinus dediki: Şu anlık pas diyorum. Tıkanıyor her türlü bende. Genişletmek için tıklayın... bendede tikandi Upvote 0 Downvote
Sentinus dediki: Şu anlık pas diyorum. Tıkanıyor her türlü bende. Genişletmek için tıklayın... bendede tikandi
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 21 Nsn 2022 #12 CANISIKILANADAM dediki: Sonraki ipucunda kolayca bulunacak ama bir süre bekleyeceğim bu ipucu için Genişletmek için tıklayın... saat kacta ona göre burda olmam gerek ) Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM dediki: Sonraki ipucunda kolayca bulunacak ama bir süre bekleyeceğim bu ipucu için Genişletmek için tıklayın... saat kacta ona göre burda olmam gerek )
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 21 Nsn 2022 #13 @Sypnosis çöz şunu da çıksın aklımdan Allah aşkına ya Upvote 0 Downvote
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 21 Nsn 2022 #14 Sentinus dediki: @Sypnosis çöz şunu da çıksın aklımdan Allah aşkına ya Genişletmek için tıklayın... Çok zorladım ama benden de çıkmadı bu sefer Upvote 0 Downvote
Sentinus dediki: @Sypnosis çöz şunu da çıksın aklımdan Allah aşkına ya Genişletmek için tıklayın... Çok zorladım ama benden de çıkmadı bu sefer
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 21 Nsn 2022 #16 KA BADA YI ben k harfinin güzel olmadigini gördüm ordan ciktim yola kaba yazilmis geriside geliyor zaten Upvote 0 Downvote
KA BADA YI ben k harfinin güzel olmadigini gördüm ordan ciktim yola kaba yazilmis geriside geliyor zaten
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 21 Nsn 2022 #17 Yankı (Y küçük K ve I büyük yazılmış. Yankıda son sesler.daha net gelir ) böyle bir mantık yürüttüm bakalım tutacakmı Upvote 0 Downvote
Yankı (Y küçük K ve I büyük yazılmış. Yankıda son sesler.daha net gelir ) böyle bir mantık yürüttüm bakalım tutacakmı
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 22 Nsn 2022 #18 En çok @yilmaz27 yaklaşmış. Arada y var arkadaşlar dikkat edin Upvote 0 Downvote
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 22 Nsn 2022 #19 CANISIKILANADAM dediki: En çok @yilmaz27 yaklaşmış. Arada y var arkadaşlar dikkat edin Genişletmek için tıklayın... simdi heycanlandim Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM dediki: En çok @yilmaz27 yaklaşmış. Arada y var arkadaşlar dikkat edin Genişletmek için tıklayın... simdi heycanlandim
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 22 Nsn 2022 #20 Kara YAZI olabilirmi ??7 Upvote 0 Downvote