r0se Forum Onuru Özel üye 8 Eyl 2017 #21 Nazım Paşa dediki: 3370 oldu şimdi de atmayag erek yok. İnat ettim 5000 yapacağım. Bunu kazanan yarışma birincisi şeysini alıyor mu? Genişletmek için tıklayın... Etkinlik ama bu Yarışma değil o yüzden alamıyor malesef. veriyoruz dukkandan alışveriş yaparsınız
Nazım Paşa dediki: 3370 oldu şimdi de atmayag erek yok. İnat ettim 5000 yapacağım. Bunu kazanan yarışma birincisi şeysini alıyor mu? Genişletmek için tıklayın... Etkinlik ama bu Yarışma değil o yüzden alamıyor malesef. veriyoruz dukkandan alışveriş yaparsınız
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 9 Eyl 2017 #23 Çalışıyorum oldukça iyi skorlarım var ekran görüntüleri birbirinden güzel Zengin olacağım
r0se Forum Onuru Özel üye 9 Eyl 2017 #24 YoRuMSuZ dediki: Çalışıyorum oldukça iyi skorlarım var ekran görüntüleri birbirinden güzel Zengin olacağım Genişletmek için tıklayın... Sana yok ödül
YoRuMSuZ dediki: Çalışıyorum oldukça iyi skorlarım var ekran görüntüleri birbirinden güzel Zengin olacağım Genişletmek için tıklayın... Sana yok ödül
r0se Forum Onuru Özel üye 9 Eyl 2017 #26 YoRuMSuZ dediki: Yaaaaaaaaaaaa mızıkçılık yaparım bak Genişletmek için tıklayın... Sen oyna ama atma buraya
YoRuMSuZ dediki: Yaaaaaaaaaaaa mızıkçılık yaparım bak Genişletmek için tıklayın... Sen oyna ama atma buraya
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 10 Eyl 2017 #30 Absent dediki: Yada at ya görelim kaç yapmışsın Genişletmek için tıklayın... Öylesine oynadım şu şekilde ama yarışmaya katıcağım resmi ayrıca özel mesajla göndereceğim.
Absent dediki: Yada at ya görelim kaç yapmışsın Genişletmek için tıklayın... Öylesine oynadım şu şekilde ama yarışmaya katıcağım resmi ayrıca özel mesajla göndereceğim.