r0se Forum Onuru Özel üye 21 Eyl 2017 #23 Son bir gün kaldı yarın bu saatte kazanan belli olacak Hadi bakalım kolay gelsin
Nazım Paşa Usta 22 Eyl 2017 #25 Daha 23:59'a kadar zaman var. Sakın yarışmayı bitireyim deme @Absent.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 22 Eyl 2017 #26 Absent dediki: Ufaktan başlasaydın keske insanlar bir uğraşsaydı şimdi bu skoru gören oynamaz bile yaktın oyunu Beyza hiç rekabetçi değilsin Genişletmek için tıklayın... Kim demiş onu ben de varım yarışmada öyle bir vuruş yaptım ki hakikaten akıllara zarar, ödülü istiyorum. Ama daha sonra baktığımda neden bilmiyorum ama o en baştaki 1 kaybolmuştu nedeni hiç bilmiyorum.
Absent dediki: Ufaktan başlasaydın keske insanlar bir uğraşsaydı şimdi bu skoru gören oynamaz bile yaktın oyunu Beyza hiç rekabetçi değilsin Genişletmek için tıklayın... Kim demiş onu ben de varım yarışmada öyle bir vuruş yaptım ki hakikaten akıllara zarar, ödülü istiyorum. Ama daha sonra baktığımda neden bilmiyorum ama o en baştaki 1 kaybolmuştu nedeni hiç bilmiyorum.
buhurdan Özel Üye Özel üye 23 Eyl 2017 #30 Absent dediki: Tebrikler Genişletmek için tıklayın... teşekkürler