13.08.2015-28.08.2015 Fotoğraf Yarışması

cemree

=)=)
V.I.P
Uzun bir aradan sonra fotoğraf yarışmasını yeniden gündeme getiriyorum. =) Yeni yarışmamızın konusunu yazında gelmiş olmasıyla "Senin Tatilin" olarak düşündüm. Sizin için tatil ne demek? Bu soruya yanıtı fotoğraflarımızla verelim =) Yorumlarınızı bekliyorum. Bol katılımlı olması dileğiyle...

Örnek fotoğraflar;

kovLbdc.webp

6fZXjd5.webp

F5OkFfE.webp

Ama ben hiç görmemiştim konuyu, 1 hafta uzatılabilir mi? Konu herkesin katılabileceği nitelikte zaten umarım çok katılım olur. Ben de katılıyorum Karadeniz'in yaylalarından birinde çektiğim fotoğrafla katılıcam :)

Ama ben hiç görmemiştim konuyu, 1 hafta uzatılabilir mi? Konu herkesin katılabileceği nitelikte zaten umarım çok katılım olur. Ben de katılıyorum Karadeniz'in yaylalarından birinde çektiğim fotoğrafla katılıcam :)
rengini belli edip oy toplama kampanyası başlatmış gibi bir halin var yorumsuz:)eşitliği bozmuşsun resmini tasfir ederek :) hangisi olduğunu anlarsam sana oy veririm :)

rengini belli edip oy toplama kampanyası başlatmış gibi bir halin var yorumsuz:)eşitliği bozmuşsun resmini tasfir ederek :) hangisi olduğunu anlarsam sana oy veririm :)
Aaahh ahh zaten görüşümü dikkate almamış radikal yöneticimiz. :D Başarılar diliyorum. Ve haklısın @kAşİf resmen şu resim benim demek gibi olmuş. İnan yazarken bunun hiç düşünmemiştim. Ben o yayla fotolarını yine de kendime özgü bir konuda paylaşaağım. :)

Geri