Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 6 Mrt 2012 #23 Haftanın üyesi KarhaN olmuştur tebrik ediyorum ödülü gönderildi.
jeriko Özel Üye Özel üye 6 Mrt 2012 #26 Bende oy kullanmayı unuttum... Ama hiç değilse haftanın üyesini tebrik edeyim. Bende oy kullansaydım oylarımdan biri sevyeli ve yapıcı mesajlarından dolayı Karhan'a olurdu.Tebrik ediyorum.
Bende oy kullanmayı unuttum... Ama hiç değilse haftanın üyesini tebrik edeyim. Bende oy kullansaydım oylarımdan biri sevyeli ve yapıcı mesajlarından dolayı Karhan'a olurdu.Tebrik ediyorum.
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 6 Mrt 2012 #27 Jekiko benim gibi oldun Bir dahaki anket aksama acılacak ilk oy senden ve benden olsunki unutmayalım )
Jekiko benim gibi oldun Bir dahaki anket aksama acılacak ilk oy senden ve benden olsunki unutmayalım )
jeriko Özel Üye Özel üye 6 Mrt 2012 #28 Aynen.Kesinlike sabah gelir gelmez ilk işim oy kullanmak olacak.
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 6 Mrt 2012 #29 Tebrik ederim Karhan yeni olmana ramen forumda duruşun ve çizginle çok çabuk sevdirdin kendini sonuç hiç süpriz olmadı.
Tebrik ederim Karhan yeni olmana ramen forumda duruşun ve çizginle çok çabuk sevdirdin kendini sonuç hiç süpriz olmadı.