Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Ziyaretçi. "Hoşgeldin sonbahar " konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...
Öncelikle Karhan senin sorunu cevaplayayım. Evet her üyemiz bir tek üyeye oy kullansın diye ayarlı bu haftaki anket. Nedenine gelince;çoklu oy kullanımında bir kişi bütün üyelere oy kullanabiliyordu buda çok adilane olmadı diye düşündüm buradaki amaç forumda gercekten katkılı olan forumda gerek yorumu gerek paylaşımı gerekse uyumu açısından haftanın üyesini seçmek.Dolayısıyla bu tekli oy kullanıma gitmem sizlerinde belirttiğim amaç dogrultusunda onayınızı alacaktır.
Anket oldukça ilgi görüyor buda gerçekten güzel ve forumumuzun alakalı oldugunu gösteriyor. Anketimiz ödüllü olduğu için teşvik edicide oluyor sanırım Son olarakta hepinize katkılarınız ve alakalarınız için teşekkür ediyorum.
Ben de tekli oy kullanımını daha adil görüyordum açıkcası.. fakat yönetim çoklu kullanımdan yanadır belki diye şimdiye kadar o şekilde oy kullandık.
Güzel bir karar olmuş ve destekçinizim.
Oy kullandığım arkadaşımızın da canı gönülden katılımcı olmasını dilerim.
Harcadığınız çabalar için teşekkürler.
Hayırlı olsun inşallah
Bir öneri sunulmuştu o öneri doğrultusunda çoklu kullanıma açmıştım anketi umarım kimseyi kırmamış üzmemişimdir. Herşey en iyi şekilde olsun diyedir amacımız. Ben teşekkür ediyorum Karhan konuya karşı duyarlılığın için. ve tekrardan bütün arkadaşlara başarılar diliyorum.
Ben sadece düşüncelerimi sunuyorum sizlere fakat düşüncelerimi sunarken de akıl süzgecimden defalarca geçiriyorum. İşim gereği, ortak kararlara her zaman saygı duymuşumdur. Ben eminim ki, bu kararlardan kimse incinmez ya da kırılma vaziyetleri olmaz. Ortak kararlar her zaman her şeyin en iyisi olması için verilir. Bu konuda bu sitede en son yorum yapacak kişiyim belki de, fakat, bir toplumda yönetim varsa saygı duymasını da bilmek gerek. Benim sizin kararlarınız konusunda hiç bir sıkıntım yok. Topluluk ne isterse o şekilde devam ederiz evelallah. Yorumuma duyarlılık gösterdiğiniz için ben teşekkür ederim
Bak şu cümlen olmadı Karhan ÇerezForumda her üye aynı derecede düşüncesini paylaşır yani ilk kişi yada son kişi yoktur biz bir aileyiz ve hepimizin kararları bir bütünde toplanır. Öyle düşünme olurmu anlaştık değilmi ?
Bak şu cümlen olmadı Karhan ÇerezForumda her üye aynı derecede düşüncesini paylaşır yani ilk kişi yada son kişi yoktur biz bir aileyiz ve hepimizin kararları bir bütünde toplanır. Öyle düşünme olurmu anlaştık değilmi ?
Sizi kısa sürede tanımış olsam da, sizden beklediğim cevap da aynen böyle bir cevaptı Caglayagmur.
Beni yanıltmadığınız ve bu duyarlı ve "kişiyi kazanmak" yaklaşımınız için ayrıca teşekkürler
Ve son olarak..; Anlaştık