3 üye 3 yorum

Katip: nadiren rastlıyorum , siirsever üyelerden
Düş: birine gıcık oluyormuş acaba kim..
Nehir: "Allah birdir" deseniz bile "neden sence? Kuranı okudun mu ne düşünüyorsun hakkında?" diye sorabilir değişik bir tip. Karşısındaki insan farklı bir görüşteyse de bu kişinin kendi gibi inatla kendi fikrini anlatmasını, savunmasını ister. Bazen bunu yaparken üslubunun sert olduğunu fark edemeyip kırıcı olabiliyor, sonra buna en çok kendisi üzülüyor. Ukala ve kendini beğenmiş olabilecek en son insandır çünkü imzasından da anlaşılabileceği gibi genel olarak insan ırkını beğenmez. Bilgi ve adalet konusunda da biraz fazla hassastır. ( azıcık uzun tuttum, bu gıcık insanla ilgili yapacağım ilk ve son yorum çünkü )

Zeyno
Sahra Buse
Derya

@ZeyNoO narin bir çiçek gibi kelimelerimi özenle seçiyorum sanki her an kırılacakmışcasına..
@nazenin öyle düzgün bir çizgisi varki,hayranlık uyandıracak türden,neşesi,enerjisi,ve dolu bilgisiyle her daim görmeyi istediğim bir üye (kardeş)
@dderya saygılı,anlayışlı,konuştuğunu yazdığını bilen ,son derece kendinden emin,dikkatle izlediğim bir üye (kardeş) yerinde ve doğru yorumlarıyla kopyala yapıştır olmadığını çok iyi gösteriyor..

@KıRMıZı
@cemree
@Rigel

@_nehir_ ben aslinda onu uzaktan uzaga seviyorum. Sorgulamayi, arastirmayi cok seviyor. Onu ikna edebilmeniz cok zor. Gorusleriniz ne kadar zit olursa olsun,saygisizlik yapmaz. Fikirlerini diretmeye calismaz, sadece savunur. Muthis ozellikleri olan, ozel biri.
@katip, uzun sohbetlerimiz, anlatmak isteyip de anlatamadigimiz cok sey var. Insanlara kirmamak icin o kadar cabalar ki.. itina ile secilmis kelimeler, mesafeli nazik konusmalar.. iyiki varsiniz.
@bivatandaş , ah sen cok canlisin. Enerji dolusun. Bence hayatin tadini cikaran nadir insanlardan birisin. Kendinin kiymetini bil.

Joster, Papatya,Zeyno

@cemree bu sene okulu çok yoğun olmalı uzun zamn oldu aktif olmayali
Kendine özgü yetenek kokan hayranlikla takip ettiğim paylasimlarini özledim :)

@Çağlayağmur canimmmm o benim.. çok ihmalkâr hissediyorum kendimi ona karşı bu günlerde :/ en kısa zamanda uzun uzun bi muhabbet etmeli

@dderya çok güçlü bi kız ..forumun şekeri :) kedilere bi de demete hayranlığını bilmeyen yoktur :)

Joster
Esinti
Papatya

Geri