Ben kimseyi fazla tanimiyorum kiiiiii ne yazsam dur icimden gecenleri yazayimm @dderya sicakkanli konuskan, muthis bir sohbet etme istegi yaratiyor @Sentinus galiba girisken bir arkadasimiz foruma girdigimde ilk selam verenlerden oldu @kAşİf cok dogal ici dısı bir adminiz galiba
Benden ancak bu kadar cikiyor @YoRuMSuZ @ZeyNoO @nazenin
Gönülçelen : Meslektaş oluyormuş sanırım. Gayet sevecen bir izlenim bıraktı.
ZeyNoO : kahvesi ve çikolatası varsa ondan daha mutlusu yok. Yoğun iş temposundan bunalmış durumda. Güzel bir tatile ihtiyacın var kuzum
iLkİm* : son zamanlarda pek uğramıyor musun sen? Bizi unutma.
@Hecem çok azimli @Gönülçelen Onu hiç yeni gibi gormedik çabucak kaynaştık bile sohbeti keyifli birde kahvesi elinden düşmüyo sanki @~Esinti~ canım o benim iyiki tanıdım
Çağlayağmur : Ablam benim, sahici ablam gibidir. İnsana değer verir. Ders verir, öğretir. Büyümeme çok yardımcı oldu. Nehir : Eskiden iyiydik onunla şimdilerde pek konuşmuyoruz açıkçası, nerdedir, ne yapıyordur, hiçbir bilgim yok. Efsane kartal : İyiydin be keşke gitmeseydin. Sahra Buse. YeşüLL. Aslann.
@nazenin Mutlu olmayı en çok hakedenlerden, yüreği güzel insan. İnşallah rabbim o güzel kalbine hiç yaş düşürmez, yüreğinden geçen duaların hayırla sonuçlanır inşallah. Ne diyebilirim ki, neşen o içindeki küçük kız hep var olsun, hep mutlu ol
@yeşüLL Yüreği güzel forumdaş.. Ne çok güzel zamanlarımız oldu forumda. Özledim yaa. Nerelerdesin, napıyorsun kimbilir. Keşke gelsen, karışsan aramıza yeniden
@aslann O da kayıplara karıştı Kimbilir onunda hayatta ne koşturmacası vardır bilinmez. Forumun sevdiğimiz kardeşlerinden Aramızda her zaman yeri olanlardan