Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Ziyaretçi. "Hoşgeldin sonbahar " konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...
çağlayağmur: son zamanlarda hiç uğrayamıyr çok özletiyor kendini canım ablam
ella: biraz benim kafadan birine benziyo sevdim onu
absent: kız bi rahat dur her gelişinde farklı nick tanıyamıyoz canımsın
@Derin Mavi : Yeni dj. @nehir : dusuncelerini ve kendisini uzaktan uzaga seviyorum. @TeBeSSüm : Melek gibi hatunsun sen! Seviyorum cokk. Opuyorum cokk.
buhurdan: enerjisi çok yüksek, eğlenceli
kırmızı: muhabbetini de kendisini de seviyorum
araz: onla pek birebir sohbetimiz olmadı ama mesajlarını takipteyim her daim.
Tuba: Sevimli kızlarımızdandı, birden bıraktı forumu.
Aslann: Geçenlerde online gördüm, her şey yolunda sanırım
Efsane Kartal: Pek birebir muhabbetim olmadı ama iz bırakan üyelerdendi forumda. Umarım o da iyidir.
Suskun: Tanımıyorum ama forumda mesajlarına rastlıyorum arada. Sevecen, iyi birine benziyor.
Cemree: Severdim ben onu, kafa dengi biriydi. Hatta birkaç hafta önce "Kıvanç Tatlıtuğ - Kum Gibi" denk geldi de cemre aklıma geldi, o belki unutmuştur bile çoook eski muhabbetti
Papatya: Bu ara pek görünmüyor, sanırım işleri yoğun.
@MeRciMeK : Eskisi gibi göremiyorum onu. Forumda görmekten her zaman mutlu oluyorum ve enerjisini seviyorum. @nazenin : Canım ya forumda yüz yüze tanışma fırsatı bulduğum insanlardan. Sanki birbirimizi yıllarca tanıyormuşuz gibi. Sohbetini, neşesini, samimiyetini seviyorum @-araz- : Forumumuzun değerlilerinden. Dobra, gerçekçi, uzaktan bakana göre soğuk ama içi sıcak samimi, forumun güzel annelerinden. Ee tabi annelik ona da bir olgun katmış ve bu ona çok yakışıyor
@Çağlayağmur Canıımmmm çok seviyorumm tanıyan herkes de çok seviyordur eminim. Huzur veriyor insana @_nehir_ uzun zamandır göremiyorum :/ umarım herşey yolundadır @merakettim geliyor foruma neşe hareket katıyor sonra kayboluyor