• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

3 üye 3 yorum

çağlayağmur: son zamanlarda hiç uğrayamıyr çok özletiyor kendini canım ablam :(
ella: biraz benim kafadan birine benziyo sevdim onu :d
absent: kız bi rahat dur her gelişinde farklı nick tanıyamıyoz:D canımsın:ahkalbim:

derin mavi
nehir
tebessüm

buhurdan: enerjisi çok yüksek, eğlenceli
kırmızı: muhabbetini de kendisini de seviyorum
araz: onla pek birebir sohbetimiz olmadı ama mesajlarını takipteyim her daim.

zeynoo
dderya
düş

Tuba: Sevimli kızlarımızdandı, birden bıraktı forumu.
Aslann: Geçenlerde online gördüm, her şey yolunda sanırım :)
Efsane Kartal: Pek birebir muhabbetim olmadı ama iz bırakan üyelerdendi forumda. Umarım o da iyidir.

buhurdan
eCeL
_KbraS_

Buhurdan . Komik insan !
Ecel o da görünmez oldu bi aralar
Kbras sanirim tıp alanında sohbetimiz hiç olmadı

Suskun
Cemree
Papatya

Suskun: Tanımıyorum ama forumda mesajlarına rastlıyorum arada. Sevecen, iyi birine benziyor.
Cemree: Severdim ben onu, kafa dengi biriydi. Hatta birkaç hafta önce "Kıvanç Tatlıtuğ - Kum Gibi" denk geldi de cemre aklıma geldi, o belki unutmuştur bile çoook eski muhabbetti :D
Papatya: Bu ara pek görünmüyor, sanırım işleri yoğun.

MeRciMeK
nazenin
-araz-

@MeRciMeK : Eskisi gibi göremiyorum onu. Forumda görmekten her zaman mutlu oluyorum ve enerjisini seviyorum. :)
@nazenin : Canım ya forumda yüz yüze tanışma fırsatı bulduğum insanlardan. Sanki birbirimizi yıllarca tanıyormuşuz gibi. Sohbetini, neşesini, samimiyetini seviyorum :)
@-araz- : Forumumuzun değerlilerinden. Dobra, gerçekçi, uzaktan bakana göre soğuk ama içi sıcak samimi, forumun güzel annelerinden. Ee tabi annelik ona da bir olgun katmış ve bu ona çok yakışıyor :)

Çağlayağmur
_nehir_
merakettim

Geri