• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

3 üye 3 yorum

Ne diyecekmişsin bakayım arkamdan once kulağıma söyle :P:D Valla muhalefet olayım diye yapmıyorum ama doğru bildiğimi söylemezsem de ögrendiklerime ihanet gibi geliyor, değişik bişey. İnsanin başı iyi belaya girer böyle :P

Joster: Kafa yapısı olarak her açıdan tam bir İzmirli :) pardon Karşıyaka diyecektim :P

Çağlayağmur: Bu sıralar fazla online göremiyorum ama her sey yolunda gibi, sanırım reelde işler bayağı hareketli bu ara :) Forumun en sevilen üyesi :)

dderya: Seviyorum onu, en çok da feministliğini :P Bence istediği her şeyi tek başına elde edebilecek, güçlü bir kız. Hayatın güzel sürprizleri olacak ona :)

@nazenin
Mercimek
Papatya

Gözden kaçmış bu
Seviyorum ben senin bu hallerini :) amaann beladan korksak ağzımızı acmazdik :d
Şey canım ne dicem özledimle başlar sevgi dolu sözler siralarim sadece :d

@ZeyNoO mm melek kalplim içi dışı bir forumun bana kattığı güzelliklerden iyiki tanıdım daim olsun dostluğumuz
@kAşİf abimm her anlamda destekçi gönlü bol denk gelemedik ne zamndir özletti kendini
@merakettim arada bir ugruyo şöyle bir forumu turlayip yine ortadan kayboluyo :)

Sentinus
Kırmızı
Papatya

sentinus forum severlerden
kırmızı hali hazirda bekleyen bir planımız var ki kısmet llolmadı
papatya ne desem bilemedim .bildiklerim eski de kaldı ona dair ya da ben bildiğimi zannetmiştim

caglayagmur
patik
düş

derya : forumun en cicilerinden severek takipteyim konularını
cemre:sahi nerelerde cokozletti kendisini
sentinus:çok denk geliyoruz ama sohbet edemedik.kendini bilenlerden

kasif
sahra buse
dus

kaşif: unuttu buraları...
sahra buse: o da pek uğramıyor eskisi gibi keşke burda olsa.
düş: avatarlarını çok beğeniyorum o da benim gibi kedi-kitap sever. :)

çağlayağmur
mercimek
nehir

Geri