felsefe_mi ...!... Özel üye 20 Ock 2013 #471 Kelebek : Bilmiyorum İlkim : Arada bir görüyorum Jeriko : Bilmiyorum clicker (Umarım böyledir) mihrimah gölge
Kelebek : Bilmiyorum İlkim : Arada bir görüyorum Jeriko : Bilmiyorum clicker (Umarım böyledir) mihrimah gölge
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 20 Ock 2013 #472 clicker (Umarım böyledir) : nickini ik kez görüyorum fikrim yok @mihrimah : tatlı cadım kardeşim güzel gözlüm benim ) gölge : tanımıyorum zeyno felsefe_mi arz-ı hal Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
clicker (Umarım böyledir) : nickini ik kez görüyorum fikrim yok @mihrimah : tatlı cadım kardeşim güzel gözlüm benim ) gölge : tanımıyorum zeyno felsefe_mi arz-ı hal
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 21 Ock 2013 #473 zeyno felsefe_mi arz-ı hal 3 de forumda en sevdiğim kişilerden Cağlayağmur mercimek yasakelma
-araz- EYVALLAH... V.I.P 21 Ock 2013 #474 Cağlayağmur:güzel gören,güzel düşünen mercimek:aklıma hep bi güzel giyinip sonra dersinin iptal oluşu geliyo yasakelma:şiirsever kırmızı sinovax gölg3
Cağlayağmur:güzel gören,güzel düşünen mercimek:aklıma hep bi güzel giyinip sonra dersinin iptal oluşu geliyo yasakelma:şiirsever kırmızı sinovax gölg3
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 12 Şbt 2013 #475 @KıRMıZı: Doğal, harbi ve ne yaptığını bilen güzel insan benim Kırmızılım @sinovax: Forumun öğrencilerinden, sessiz sakin kendi halinde yeğen. @GöLG3: Kısa süreliğine forumda bulundu tanıma fırsatım olmadı. @HAYAL__ @nehir @AHSEM Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
@KıRMıZı: Doğal, harbi ve ne yaptığını bilen güzel insan benim Kırmızılım @sinovax: Forumun öğrencilerinden, sessiz sakin kendi halinde yeğen. @GöLG3: Kısa süreliğine forumda bulundu tanıma fırsatım olmadı. @HAYAL__ @nehir @AHSEM
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 13 Şbt 2013 #476 HAYAL__ : nazik nehir : neşeli AHSEM : öfkeli Yaren* Zeyno Yorumsuz
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 13 Şbt 2013 #477 Yaren* çok tanışma fırsatımız olmadı hala.. Zeyno özledim.. Yorumsuz bu kadar da şenşlı olunmaz ki.. seviyoruz adminimizi.. rüzgar.. arz-ı hal Esr3
Yaren* çok tanışma fırsatımız olmadı hala.. Zeyno özledim.. Yorumsuz bu kadar da şenşlı olunmaz ki.. seviyoruz adminimizi.. rüzgar.. arz-ı hal Esr3
-araz- EYVALLAH... V.I.P 21 Şbt 2013 #478 rüzgar...sevdiğim,saygı duydugum ,forumdaşım.. dosttur kendısı arz-ı hal:anne adayı Esr3:arz ın kankası sürgün sevdam alemdar @nazenin
rüzgar...sevdiğim,saygı duydugum ,forumdaşım.. dosttur kendısı arz-ı hal:anne adayı Esr3:arz ın kankası sürgün sevdam alemdar @nazenin
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 22 Şbt 2013 #479 sürgün sevdam : sürgünde bir sevdalı , duygusal... alemdar: Forumun değerli abisi , ağırbaşlı... @nazenin : forumda herkesin sevdiği... çok tatlı Çağla Yağmur , -araz- , Rüzgar ,
sürgün sevdam : sürgünde bir sevdalı , duygusal... alemdar: Forumun değerli abisi , ağırbaşlı... @nazenin : forumda herkesin sevdiği... çok tatlı Çağla Yağmur , -araz- , Rüzgar ,
Sürgün Sevdam Özel Üye Özel üye 22 Şbt 2013 #480 Çağla Yağmur : agir basli seviyeli -araz- : espirili icten ve dost canlisi bir kisilik Rüzgar : Kankileri ile hep ugrasan forumdas bir dostdur kendisi Hayal__ Bal yaren*
Çağla Yağmur : agir basli seviyeli -araz- : espirili icten ve dost canlisi bir kisilik Rüzgar : Kankileri ile hep ugrasan forumdas bir dostdur kendisi Hayal__ Bal yaren*