RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 23 Şbt 2013 #481 Hayal__ : Çok ince bir yapısı var..ilgili ve kibar. Bal : kelimeler kifayetsiz yaren* : candır o .. Zeyno cağlayağmur Felsefemi
Hayal__ : Çok ince bir yapısı var..ilgili ve kibar. Bal : kelimeler kifayetsiz yaren* : candır o .. Zeyno cağlayağmur Felsefemi
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 25 Şbt 2013 #482 RUZG4R dediki: Zeyno cağlayağmur Felsefemi Genişletmek için tıklayın... @ZeyNoO : çok sık hatırını bile sormadığım ( utanarak söylüyorum bunu ) gerçekten sevdiğim bir arkadaşım... @Çağlayağmur: zeynoma yaptığım vefasızlığın aynısını yaptığım ama kalbimde çok özel bir yeri olan sultanım @felsefe_mi : onu anlatmaya kelimeler kifayetsiz.. kafa dengi eglenceli açık sözlü ve beni çok güldüren hocam beren araz rüzgar Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
RUZG4R dediki: Zeyno cağlayağmur Felsefemi Genişletmek için tıklayın... @ZeyNoO : çok sık hatırını bile sormadığım ( utanarak söylüyorum bunu ) gerçekten sevdiğim bir arkadaşım... @Çağlayağmur: zeynoma yaptığım vefasızlığın aynısını yaptığım ama kalbimde çok özel bir yeri olan sultanım @felsefe_mi : onu anlatmaya kelimeler kifayetsiz.. kafa dengi eglenceli açık sözlü ve beni çok güldüren hocam beren araz rüzgar
Esr3 Özel Üye Özel üye 26 Şbt 2013 #483 @BeReNN sohbetimiz olmadi zarari yok @-araz- olgun birine benziyor, forumda sevilen biri @RUZG4R benim kankamin kankasi @LeyL-i Matem @nazenin @MeRciMeK Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
@BeReNN sohbetimiz olmadi zarari yok @-araz- olgun birine benziyor, forumda sevilen biri @RUZG4R benim kankamin kankasi @LeyL-i Matem @nazenin @MeRciMeK
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 26 Şbt 2013 #484 Leyl -i Matem : O Benim canım kardeşim Sahra Buse : Tatlı Mercimek : Sakin ve iyi bir yürek Çağla Yağmur Alemdar araz
Leyl -i Matem : O Benim canım kardeşim Sahra Buse : Tatlı Mercimek : Sakin ve iyi bir yürek Çağla Yağmur Alemdar araz
Paradoks ... Elif ... Özel üye 26 Şbt 2013 #485 Çağlayağmur : Çok severim kendilerini birtanedir o alemdar : Abilerin canı .. Esr3 Sürgün Sevdam arz-ı hal
Çağlayağmur : Çok severim kendilerini birtanedir o alemdar : Abilerin canı .. Esr3 Sürgün Sevdam arz-ı hal
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 26 Şbt 2013 #486 @Esr3 seviyorum bu kızı.. @Sürgün Sevdam fzlasıyla duygusal sanki.. sürgüncedeki paylaşımlarının takipçisiyim.. @arz-ı hal bugünlerde görünmüyo.. yokluğu hissediliyo fazlasıyla.. Yorumsuz Zeyno -araz- Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
@Esr3 seviyorum bu kızı.. @Sürgün Sevdam fzlasıyla duygusal sanki.. sürgüncedeki paylaşımlarının takipçisiyim.. @arz-ı hal bugünlerde görünmüyo.. yokluğu hissediliyo fazlasıyla.. Yorumsuz Zeyno -araz-
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 26 Şbt 2013 #487 YoRuMSuZ : Çok akıllı , kuralcı ama güzel bir kalbi var ZeyNoO : Çok seviyorum onu , zor günler geçiriyor , keşke biraz yardım edebilsem -araz- : Canım kardeşim o benim , Sınavlarında başarılar Sürgün Sevdam Felsefe_mi Mercimek
YoRuMSuZ : Çok akıllı , kuralcı ama güzel bir kalbi var ZeyNoO : Çok seviyorum onu , zor günler geçiriyor , keşke biraz yardım edebilsem -araz- : Canım kardeşim o benim , Sınavlarında başarılar Sürgün Sevdam Felsefe_mi Mercimek
-araz- EYVALLAH... V.I.P 27 Şbt 2013 #488 @Sürgün Sevdam:sürgünce sayfasına hayranım,duygusal kişi,esprilerimin baş rolü Felsefe_mi:fazlaca karşılaşamaksak da mizacına hayranım Mercimek:forumun okullularından,severim kendilerini.etliye sütlüye karışmaz Çağlayağmur suskun zeyno Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
@Sürgün Sevdam:sürgünce sayfasına hayranım,duygusal kişi,esprilerimin baş rolü Felsefe_mi:fazlaca karşılaşamaksak da mizacına hayranım Mercimek:forumun okullularından,severim kendilerini.etliye sütlüye karışmaz Çağlayağmur suskun zeyno
Paradoks ... Elif ... Özel üye 27 Şbt 2013 #489 @Çağlayağmur : Ablam benim <3 @ZeyNoO : tam bir bebek sever @Sürgün Sevdam @AHSEM @felsefe_mi Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Esr3 Özel Üye Özel üye 28 Şbt 2013 #490 @Sürgün Sevdam- gurbetci kardesimizdi galiba @AHSEM- tanimiyorum ama kirilgan birine benziyor gibi gibi @felsefe_mi- yesilkafalari cok kullanan üyelerden @sinovax @ arz-ı hal @Suskun Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
@Sürgün Sevdam- gurbetci kardesimizdi galiba @AHSEM- tanimiyorum ama kirilgan birine benziyor gibi gibi @felsefe_mi- yesilkafalari cok kullanan üyelerden @sinovax @ arz-ı hal @Suskun