3 üye 3 yorum

Rüya: Tanımıyorum
@felsefe_mi: Sevgili öğretmenimiz tatilden döödü iş başı yaptı başarılı bir yıl diliyorum. kendisini severim açık sözlü ve sevcen ;)
@_nehir_: Hımmmm Taaa buralara o pozitif enerjisini gönderiyor. Şarkılardaki performansını çok begeniyorum tabi kendisinide öyle;)

@aslann
@dderya
@Esr3

Düzenleyen yönetici:
@aslann ---> Bu aralar denk gelemiyoruz. Okullar başladı maraton a hızlı giriş yaptı :) Şimdiden Başarılar kardeşim'e istediği yerlere tez zamanda gelecektir.
@dderya ---> Ayın Konuğu Sevimli Bir Kardeşimiz :) Sanırım matematik kadar biyoloji ile de başı dertte :)
@Esr3 ---> Malesef Kendisi ile hiç denk gelmedik yorum yapamadım şimdilik (:

@RUZG4R
@_nehir_
@kirmizi

Düzenleyen yönetici:
Rüzgar: Göremiyorum bu sıralar..
Nehir: Onu da göremiyorum çok fazla :D
Kırmızı: Geri dönüş yaptı yönetime, sevindim:)

Derya
Papatya
Miroğlu

Derya: Kendine aşık :)
Papatya: Dört yapraklı yonca nick değişmiş iyi de yapmış seviyorum onu :)
Miroğlu: Katılımcı :)

Çağlayağmur
felsefe_mi
tospağa

Çağlayağmur: yarenle önceden tanıştığım için onu hesaba katmazsak bu forumda kendime en yakın hissettiğim üye
felsefe_mi: ben ilk geldiğim zamanlarda dikkatimi çekiyordu ama sanırım son zamanlarda benim gibi pek uğrayamayanlardan.
tospağa:henüz tanımıyorum

Tebessüm
Joster
Cancağzım

Tebessüm : nicki gibi güzel..
Joster: eğlenceli birine benziyor.
Cancağzım : sıcakkanlı şirin bir kızımız:)

çağlayağmur
yorumsuz
zeynoo

@Çağlayağmur ----> Bana hep ablam denk geliyor :) Onu Anlatmaya ne klavyenin tuşları yeter ne de benim kelime haznem yeterli kalır..
@dderya ----> Kendisi Hakkında Soru işaretleri bırakabilen düşünce tarzları var.. Kendine Ayrı bir dünya yaratmış biri. Yaşına göre çok olgun düşünce tarzı olan biri, Ayrıca çok sevimli biri :) Fal bakıyormus.. Bende Çok istiyorum ona fal baktırmaya bir gün bana da bakar inşallah :)
@Sürgün Sevdam----> Çok üzgünüm Nicki bile ilk kez duyuyorum bu yüzden yorum yapamıyorum.

@aslann
@ZeyNoO
@MeRciMeK

Düzenleyen yönetici:
Geri