yorumsuz:kendisi bilir gönlümdeki yerini,dosttur,candır.
joster:forumda görüyorum ama yorum yapacak kadar tanımıyorum henüz kendinisi lakin iyi bir kişiliği var gibi kendi halinde
mercimek:forumun sevilen s.modu
@KıRMıZı:Nickini ona yakıstırıyorum iyidir
@çağlayağmur:Cağla ablamı cok seviyorum her ne kadar sanal anlamda da olsa iyi ki tanımısım @nazenin:Karıncayı bile incitmeye kıyamayan yüreği sevgi dolu sempatik tatlı bi kız
itiraf ediyorum karıncaları çok incitirim..:/ yazın ormanda bulunduğum anlarda karınca yiyenlere kayıtsız kalamayıp hayvancıkları tutup önlerine atmışlığım çok olur..
efsaneden azar yedikten sonra azalttım ama ..
@eCeL.. frekanslarımız uyuyo bir aradayken çok gülüyoruz.. seviyorum da ama söylemem şımarıyo hemen.. @cemree.. burçlar ona kıyak geçiyo .. zevkini seviyorum dikkat çekici şeyleri yakalamada üstüne yok.. ) @CeBuR.. arada bi denk geliyoruz yorumlarıyla dikkatimi çekenlerden..
efsane kartal.. Kayıplar da ve efsane = çArşı demek
araz.. online denk gelemediğim ama gelmiş gibi sıcak bulduğum çok sevdiğim güzel insan
papatya.. vallahi uzun aradan sonra bu nicki gördüm ama sürekli profil resmi değiştiren arkadaşla aynı kişi mi hala çözemedim
@RUZG4R : forumdaki herkesle ilişkilerini iyi tutan ama sadece bazı kişilerle yakın olan müzik zevki güzel üye @KıRMıZı : çok fazla konuşma imkanı bulamadım ama tek başına cumhuriyet olduğunu tüm forum biliyor @yaren* : ay bu konu hakkında yorum yapamiicim galiba, açtığım konudan sonra şaka bir yana ablamın bende yeri çok başkadır o da bunu bilir. bu samimiyeti de ondan başka bir üyeye gösteremezdim zaten
@RUZG4R : forumdaki herkesle ilişkilerini iyi tutan ama sadece bazı kişilerle yakın olan müzik zevki güzel üye @KıRMıZı : çok fazla konuşma imkanı bulamadım ama tek başına cumhuriyet olduğunu tüm forum biliyor @yaren* : ay bu konu hakkında yorum yapamiicim galiba, açtığım konudan sonra şaka bir yana ablamın bende yeri çok başkadır o da bunu bilir. bu samimiyeti de ondan başka bir üyeye gösteremezdim zaten