3 üye 3 yorum

Araz: Bir ara onu da gececilerden yaptık diye sevindim ama gene karşılaşamıyoruz :)
Beren: Arada bir yüzünü gösterip kayboluyor :)
Yaren: Uzun süredir girmiyor foruma her şey yolundadır inşallah..

Rüzgar
cemree
Yorumsuz

mercimek.. sıcak kanlı dostça yaklaşanlardan.. muhabbeti keyifli bi ara merhameti izliyodu hala takip ediyomu acaba.. :D
cemree.. kıpır kıpır hadi şunu yapalım diyesim geliyo her gördüğümde.. :)
nehir.. karşılaşırsak karşılıklı kahve içeriz artık.. :D uzun zamn oldu denk gelmeyeli.. :)

papatya
katniss
çağlayağmur

Papatya, beni bilen bilir bilmeyende kendisi gibi bilir.
Katniss, içinde kötülük barındırmayanlardan.
@Çağlayağmur, onu anlatmaya kelimeler yetmez. Ana yarım gibi. Bir insan görmediği, duymadığı, dokunmadığı birini ancak bu kadar sevebilir. Öyle şefkatli ki. Görsem koşar sımsıkı sarılırım ona. Başımı göğsüne yaslarım.
Sever beni bilirim. Diğerleri gibi değil o. Bambaşka. Hep bir iyilik var içinde. İyi ki varsın, iyi ki.

ZeyNoO
Mercimek
KıRMıZı

Zeyno: İyi niyetinden, samimiyetinden hiç kuşku duymadığım, tacımın tasarımcısı, bitanecik adminemiz :)
Mercimek: Forumdayken çevrimiçi görmeyi seviyorum :) Konularıyla, yorumlarıyla kendine özgü birisi..
Kırmızı: Bir ara daha aktifti aslında keşke o hallerine dönse yine.. Forumun güzel renklerinden, iyi ki var o da :)

felsefe_mi
Sahra Buse
katniss

@felsefe_mi: Kendine özgür bir kardeşim. Yorumlarını beğenerek okuyorum. Güncel konularda çok aftif.
@@nazenin: Canımmmmmmmmm diyebildiğim kişilerden hatta kız kardeşlerimden biri. Çok güzel muhabbeti var ortak beğenilerimiz bizi bir birimize dahada çok kaynaştırıyor.
@'katniss': Eğlenceli,hareketli, neşeli, sevimli, kaysı reçelim benim ;)

Papatya:
eCel:
Safir:

papatya.. apayrı bi dünyası var.. aslında rengarenk bi kişilik ama elindeki siyah boyayı bırakmıyo.. :) çok seviyorum kuzumu.. :)
ecel.. ne diyim ben buna şimdi yaa.. :D aktif değilken atıp tutmak vardı da neyse.. :D beraber çoşabildiklerimden hiç olmadığım kadar rahat takılıyorum onunla.. çok geziyo karşılaşamaz olduk onunla da hoş gerçi karşılaşsakta uyuyakalıyo..:P:D
safir.. hiç tanışmadık.. :) ama onu hep çay içiyo sanıyorum niyeyse.. :)

yorumsuz
ruzgar
araz

Yorumsuz: Foruma yenilikler getirdi bu ara, bayağı yoruldu sanırım ama değdi eline sağlık :)
Rüzgar: İş gezmelerinde yine hayat ona güzel :)
Araz: Son yorumumdan beri hala karşılaşmadık, merak ettiklerimden :)

Çağlayağmur
Papatya
deryaa

Geri