@felsefe_mi:Bir ara teyze muhabbeti vardi günlüğünde pek severek okurdum. Neyse yoruma geçeyim. Forumumuzun öğretmenlerinden.Haksızlığı sevmeyen ve bu gibi durumda sözünü çekinmeden söyleyen, eğlenmeyi bilen sevimlimi sevimli felsefecimiz
@_Miroğlu_: Henüz çok tanımıyorum. Gördüğüm kadarıyla saygılı, forumda özellikle komik diloglar bölümünü seven kardeşlerden.
@nazenin:Forum tarafından çok sevilen, neşesiyle foruma hareket katan, sevimlimi sevimli, beyin cerrahimiz
@dderya:Bnm gibi kitap sever sıcakkanlı samimi icten biri cok seviorum ki onu
@mihrimah:Arada bi görünüyo bzn forum oyunlarında felan karsılasıyoruz pek tanımadığım icin bisey diemiyorum
@She:Avatarını sevdim
Joster.. bölümdaş.. ve de eski ortak ..
Ruzgar .. kayıplarda gene.. sorsan iş der ama bence sabah akşam yatıyo..
Mercimek.. az ama öz yorumculardan.. kafa dağıtmaya geliyo bizi havaya sokup kendi kayboluyo..
felsefe_mi.. forumda olmasını sevdiklerimden..
efsane.. gitmemeliydi diyorum hep.. özlenen dost..
kırmızı.. bi ara eski kırmızı geri döndü demişti ama yoğunluktan sanırsam kıpır kıpır değil hala..
kaçak cadı:tanımıyorum @dderya : anladığım kadarıyla forumda sıcakkanlı ama reelde içine kapanık bir yapısı olan duygusal üyemiz @YoRuMSuZ : foruma ilk geldiğimden beri beynimde kral tabiriyle yaşattığım her üyeye aynı samimiyet ve şefkatle yaklaşan insan ayırd etmeyen ama insanına göre muamele yapmasını da bilen değerli yönetici abimiz.bir nevi ned stark
@_nehir_:Sempatik,düsünceli tatlı biri.
@cemree:Calıskan,anlayıslı sevilen süper modlarımızdan.
@organizeişler:Yufka yürekli cok sevdiğim biri.(Bn sana ne zaman referans verebilcem )
mihrimah : Pek tanımıyorum ama birkaç yorumuna denk geldim eğlenceli, sempatik birisi gibi
dderya : Hafızam beni yanıltmıyorsa erkek fobisi olan üyemiz ayrıca açtığı konuları seviyorum
yorumsuz : şimdi koskoca admini nasıl kötüleyeyim vallahi yorumsuzla yeni rakıyı feci eşleştirmişim niyeyse