Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 16 Ekm 2014 #41 evet 7 numara 2000 lere aitti diye hatırlıyorum bende ama
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 16 Ekm 2014 #43 Sıdıkanın en sevdiğim repliğidir bu görünce aklıma geldi yine.
MeRciMeK V.I.P V.I.P 16 Ekm 2014 #44 Sıdıka denince benimde aklıma gelen bu nedense.. Belki de en çok hatırlatılan olduğu için
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 16 Ekm 2014 #45 Belki de. Bir de bizimkiler var tabi efsaneler arasında.
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 16 Ekm 2014 #47 geçenlerde izleyeyim dedim bir iki bölüm eski zevki alamadım ama nedense :/
MeRciMeK V.I.P V.I.P 16 Ekm 2014 #48 Bir sonraki repliği biliyorsun çünkü buda bayılana kadar gülme etkisi yaratamıyor demek ki
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 16 Ekm 2014 #49 Öyle olsa gerek Ama aynı durumda Leyla ile Mecnun dizisi var Bütün repliklerini ezbere biliyorum desem yeridir. Ama her izlediğimde gülerim Kafamda deli sorular
Öyle olsa gerek Ama aynı durumda Leyla ile Mecnun dizisi var Bütün repliklerini ezbere biliyorum desem yeridir. Ama her izlediğimde gülerim Kafamda deli sorular
MeRciMeK V.I.P V.I.P 16 Ekm 2014 #50 Evet bir çelişki oldu şu an Neyse 10 yıl sonra onun içinde konuşalım