~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 24 Ksm 2012 #191 Çağlayağmur ,berenn,HayLaZ MeLeK,KıRMıZı,UmuT ÇiÇeĞİ,ZeyNoO,arz-ı hal ve ben
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 24 Ksm 2012 #192 ~KaÇaK CaDı~ dediki: Çağlayağmur ,berenn,HayLaZ MeLeK,KıRMıZı,UmuT ÇiÇeĞİ,ZeyNoO,arz-ı hal ve ben Genişletmek için tıklayın... Güzel olurdu valla hemşom
~KaÇaK CaDı~ dediki: Çağlayağmur ,berenn,HayLaZ MeLeK,KıRMıZı,UmuT ÇiÇeĞİ,ZeyNoO,arz-ı hal ve ben Genişletmek için tıklayın... Güzel olurdu valla hemşom
BeReNN Alyam? Özel üye 24 Ksm 2012 #193 ~KaÇaK CaDı~ dediki: Çağlayağmur ,berenn,HayLaZ MeLeK,KıRMıZı,UmuT ÇiÇeĞİ,ZeyNoO,arz-ı hal ve ben Genişletmek için tıklayın... Güzel bir kadro kurmuşsun cnm süper geçerdi
~KaÇaK CaDı~ dediki: Çağlayağmur ,berenn,HayLaZ MeLeK,KıRMıZı,UmuT ÇiÇeĞİ,ZeyNoO,arz-ı hal ve ben Genişletmek için tıklayın... Güzel bir kadro kurmuşsun cnm süper geçerdi
felsefe_mi ...!... Özel üye 24 Ksm 2012 #194 Yani isim veremeyeceğim ama 1-Yemek yapmasını bilen 2-Balık tutmaktan anlayan 3-kafamızı sokacak bir barınak yapabilecek kişiler olsun yeter Bende keyfime bakarım
Yani isim veremeyeceğim ama 1-Yemek yapmasını bilen 2-Balık tutmaktan anlayan 3-kafamızı sokacak bir barınak yapabilecek kişiler olsun yeter Bende keyfime bakarım
MeRciMeK V.I.P V.I.P 6 Arl 2012 #195 Tek kişi alayım konuşamıyoruz yalnız kalamıyoruz ya onun arkadaşları yada benimkiler İlkimle bi gidelim konuşcaklarımız bitince davet göndeririz
Tek kişi alayım konuşamıyoruz yalnız kalamıyoruz ya onun arkadaşları yada benimkiler İlkimle bi gidelim konuşcaklarımız bitince davet göndeririz
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 6 Arl 2012 #196 Onu alim, bunu alim derken herkesi alırım ben Herkesin hüneri ayrıdır elbet herkes bi işin elinden tutar, ne kadar kalabalık o kadar canlılık
Onu alim, bunu alim derken herkesi alırım ben Herkesin hüneri ayrıdır elbet herkes bi işin elinden tutar, ne kadar kalabalık o kadar canlılık
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 7 Arl 2012 #199 RUZG4R dediki: Efsane ,sitem ve felsefeyi alırım .. Genişletmek için tıklayın... felsefe ve ben eminmisin
RUZG4R dediki: Efsane ,sitem ve felsefeyi alırım .. Genişletmek için tıklayın... felsefe ve ben eminmisin
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 7 Arl 2012 #200 sitem* dediki: felsefe ve ben eminmisin Genişletmek için tıklayın... kesinlikle bu üçlüyü seviyorum