adaya düştün yanına forumdan kimi alırdın

• Konuyu açan Konuyu açan CeBuR
  • Açılış tarihi Açılış tarihi
Kamuoyuna bir açıklama da ben yapmak istiyorum.
1-Yemek yapmayı bilen birisini kesin alırım.
2-Eee malum ada yaaa :P Şöylee balık tutup, öküz falan avlayacak birisi kesin mi kesin lazım...
3. kişi olarak da adaya düştük sıkılmayalım değil mi :P Şöylee muhabbeti bol olan birisini alayım :)

Ben mi ne yapacağım ? Tatil :D

2-Eee malum ada yaaa :P Şöylee balık tutup, öküz falan avlayacak birisi kesin mi kesin lazım...
3. kişi olarak da adaya düştük sıkılmayalım değil mi :P Şöylee muhabbeti bol olan birisini alayım :)

bak şimdi bizi o günlüğünde anlattığın şahane menülerden mahrum mu edeceksin inatla alıyorum seni :D

@felsefe_mi yemek yaparım ben geleyim mi :P

Seni muhabbete alırım zeynom aşk olsun. O kötü işleri benden sonra üye olanlara devrediyorum :D

bak şimdi bizi o günlüğünde anlattığın şahane menülerden mahrum mu edeceksin inatla alıyorum seni :D

:D Olur olur nasıl olsa zehirlenirseniz (Yemeklerimle övünmek gibi olmasın çok kötüdürler) hapse falan düşmem :D Ada da yamyanlar yedi der geçerim :D

Düzenleyen yönetici:

O tatile ortak olurum :)

Geri